Управителният съвет на Българска Браншова Камара „Пътища“ вече пет месеца

...
Управителният съвет на Българска Браншова Камара „Пътища“ вече пет месеца
Коментари Харесай

Трети национален протест на пътните строители

Управителният съвет на Българска Браншова Камара „ Пътища “ към този момент пет месеца търси опцията за разговор с държавните институции поради пренебрегването на настоящите, изцяло законни контракти за настоящ ремонт и поддръжка на Републиканска пътна мрежа.

" Изразихме позицията си по време на два национални митинга, организирахме срещи с президента Румен Радев, както и с министър-председателя Стефан Янев. Участвахме в основана от премиера работна група, с цел да намерим уместно решение на зародилата обстановка, само че резултат до този миг няма ", декларират чиновниците на „ Пътища”.

Министърът на районното развиване и благоустройството арх. Виолета Комитова кани всички притежатели на компании, които ще вземат участие в митинга на среща в министерството.

Комитова посочи категорично, че на срещата са поканени единствено притежателите, а не упълномощени лица или медиатори, с цел да се разиска създалото се напрежение.

От пресцентъра на Министерство на регионалното развитие споделиха, че до момента, в продължение на няколко месеца, Комитова се е срещала и разговаряла с шефове, шефове, профсъюзи, представители на браншовата камара и служащи от строителни компании.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР