Употребете сила, за да спре вдъхновения от Запад метеж срещу

...
Употребете сила, за да спре вдъхновения от Запад метеж срещу
Коментари Харесай

Бившият украински президент към Путин: Моля, потушете Майдана със сила

Употребете мощ, с цел да спре музи от Запад бунт против мен. Това е написал някогашният украински президент Виктор Янукович до съветския държавен глава Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, написа газета.ру.

Днес политикът, който бе отпред на източноевропейската страна от 2010 година до бягството си в Русия на 22 февруари 2014 година, разгласява писмо до стопанина на Кремъл. "В моята страна се извърши прелом против законно определения от жителите на Украйна президент. Родината ми потъна в безпорядък и безредица, животът на хората в Източна Украйна и в Крим е застрашен. Под въздействие на Запада, пристигналите на власт в Киев терористи се пробват да разделят Украйна по етнически симптом. Ето за какво аз Ви приканвам да употребите мощ и да възстановите реда и закона в Украйна ", се показва още в писмото от 3 март 2014 година

Янукович бе заставен да избяга след траяли няколко месеца митинги на киевския "Майдан незалежности " ( "Площад Независимост "), при които починаха към 100 души. Поводът за демонстрациите бе решението на Украйна да замрази договарянията за участие на страната в Европейския съюз.

Москва на 16 март 2014 година провежда референдум в Крим и анексира украинския черноморския полуостров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР