Упорита кашлица, хрема и умора - това са част от

...
Упорита кашлица, хрема и умора - това са част от
Коментари Харесай

Девет симптома на Омикрон, засягащи напълно ваксинираните!

Упорита кашлица, хрема и отмалялост - това са част от признаците на разновидността Омикрон, които засягат даже изцяло имунизираните, написа в. " Индипендънт ".

Изследователи в Норвегия организираха изследване, като интервюираха 111 от 117 посетители на празненство, състояло се на 26 ноември 2021 година и станало огнище на заразяване с този вид на ковид. От участвалите в изследването 66-ма били доказани носители на вируса, а за 15 се допуска, че са били инфектирани. От всички 111 участници 89% са си инжектирали две дози РНК ваксина, само че никой нямал бустер.

Според констатациите, оповестени в списанието за инфекциозни заболявания и епидемиология Eurosurveillance, има осем основни признака, изпитани от групата изцяло имунизирани купонджии. Това са: упорита кашлица, хрема, отмалялост, болки в гърлото, главоболие, болки в мускулите, тресчица и кихане.

Проучването открива, че кашлицата, хремата и умората са измежду най-често срещаните признаци при имунизираните лица, до момента в който кихането и треската са най-рядко срещани.

Експертите по публично здраве също добавят гаденето към този лист със признаци при имунизирани хора, инфектирани с разновидността Омикрон. Въпреки че имунизацията защищава от по-сериозно протичане на заразяването с вируса, към момента е допустимо да се разболеете, даже в случай че имате и цялостна имунизация, и бустер.

Лекият темперамент на признаците затруднява хората да разграничат вируса от елементарна простуда. Но съгласно английския професор Тим Спектър около 50% от " новите настинки “ сега в действителност са Коронавирус “.

Експертите също допускат, че има два разнообразни признака, които биха могли да са знак, че позитивният тест е зад ъгъла - умора и замаяност, даже пристъп.

Повече от просто чувство за изнемощялост, умората може да се трансформира в телесна болежка, като аргументи възпаляване или намаляване на мускулите, главоболие и даже замъглено зрение и загуба на вкус. Около 40% от дамите оповестяват, че се борят с отмалялост заради Коронавирус спрямо една трета от мъжете, съгласно анкета на WebMD, която пита потребителите какъв брой постоянно са страдали от отмалялост от 23 декември 2021 година до 4 януари 2022 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР