Унизително е решението на Нидерландия страната ни да не бъде

...
Унизително е решението на Нидерландия страната ни да не бъде
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Лицемерната двуполюсност на ПП вече бие на очи

Унизително е решението на Нидерландия страната ни да не бъде призната в Шенген и да бъде отделена от Румъния и Хърватия, в същото време би трябвало да чуваме това, което ни споделят за несправянето с граничния надзор и корупцията. Това съобщи пред бТВ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя разяснява, че не е имало никакъв сигнал от сътрудниците, че България няма да бъде призната в Шенгенското пространство.

Нинова подсети, че през предишния месец Българска социалистическа партия внесе декларация за присъединение на България към Шенген, която беше призната от Народното събрание, само че от Политическа партия и Демократична България са напуснали залата.

„ Сега Политическа партия внасят декларация какво би трябвало да се свърши – лицемерно е “, установи Нинова.

„ Тази лицемерна двуполюсност на Политическа партия стартира да бие на очи “, уточни тя.  

Същевременно лидерката на социалистите счита, че е неточност „ Продължаваме промяната “ да се откаже от съставянето на държавно управление, тъй като страната има потребност от постоянен кабинет и работещ парламент.

Тя счита, че не може да се прави връзка сред приемането на смесеното гласоподаване и съставянето на държавно управление. 
Нинова е безапелационна, че обвиняванията в основаване на „ хартиена коалиция “ са операция, тъй като Българска социалистическа партия и преди са упорствали за смесено гласоподаване.

Тя е безапелационна, че Българска социалистическа партия няма да поддържа мандата на ГЕРБ и предвижда, че кабинет, препоръчан от първата политическа мощ, няма да събере поддръжка в Народно събрание.  
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР