Университетският център Бачиново“ към Югозападния университет Неофит Рилски“ ще бъде

...
Университетският център Бачиново“ към Югозападния университет Неофит Рилски“ ще бъде
Коментари Харесай

 Университетски център „Бачиново“ към ЮЗУ „Неофит Рилски“ ще бъде домакин на платформа за генериране на креативни идеи 

Университетският център „ Бачиново “ към Югозападния университет „ Неофит Рилски “ ще бъде хазаин на платформа за генериране на изобретателни хрумвания в границите на план „ Инкубатори за новаторски предприятия “, проведена от партньорския консорциум сред Сдружение „ Асоциация за интернационално публично развиване “ (АМОР), Фонд на фондовете и Софийски университет „ Св. Климент Охридски “.
Проектът е финансиран по стратегия „ Еразъм+ “ на Европейския съюз. Основната цел на уредниците е да съберат на едно място ръководителите на бизнеса, образованието и администрацията, които да се срещнат с млади гении от региона и района, които са носители на идейни планове.
Програмата на форума е двудневна и стартира на 24 март от 12:00 до 18:00 ч. в Университетския център „ Бачиново “.
Проектът е подобаващ за всички млади и предприемчиви хора с хрумвания на възраст от 13 до 30 години от Благоевград и региона, а измежду уменията, които ще придобият са генериране и развиване на новаторски хрумвания, бизнес обмисляне, основаване и финансиране на нов бизнес, показване пред вложители и други.
За да се кандидатства, би трябвало да се попълни цифров въпросник https://forms.gle/mBefd4evZggv82xs8 до 18 март. Организаторите ще се свържат с утвърдените за присъединяване в плана младежи. Участието след утвърждение е изцяло гратис.
Лекторите на събитието ще бъдат от Сдружение „ Асоциация за интернационално публично развиване “, Софийски университет „ Свети Климент Охридски “ и Фонд на фондовете. Сред тях са преподавателите от СУ „ Св. Климент Охридски “ проф. проф. д. с. н. Цветан Давидков, доцент доктор Савина Михайлова – Големинова, доцент доктор инж. Иван Станков от Технически университет – София, доцент Иван Ангелов, доктор инж. Дочка Василева, доктор Десислава Калчева. Сред лекторите са и докторът по интернационално право и интернационалните връзки в ЮЗУ „ Неофит Рилски “ Еньо Савов, Вадим Рошманов – с повече от 15 години опит в гражданския бранш, икономистът с повече от 12 години опит в интернационалните компании Данаил Петров.
Всички участници в плана ще получат европейски документ Youthpass, посредством който присъединяване в сходни планове може да бъде прието като учебен опит и интервал на неофициално и независимо учене.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР