Университатя (Клуж) записа четвърти пореден мач без поражение в румънското

...
Университатя (Клуж) записа четвърти пореден мач без поражение в румънското
Коментари Харесай

Нов силен мач за Пламен Илиев в Румъния

Университатя (Клуж) записа четвърти следващ мач без проваляне в румънското състезание, завършвайки 1:1 при гостуването си на Ботошани в 12-ия кръг.

Българският вратар Пламен Илиев още веднъж беше на вратата на Университатя и с няколко отлични намеси заслужи положителните думи, които към този момент стават постоянна оценка след идването му при " черно-белите ". Преди почивката той избави удари отвън наказателното поле на Мариус Крисиума и Андреа Патаке, а в края на мача се намеси уверено и при свободен удар в рискова непосредственост до вратата.

За домакините от Ботошани като титуляр излезе българския полузащитник Антони Иванов, който игра 86 минути преди да бъде сменен от сенегалеца Секу Камара.

Домакините от Ботошани откриха резултата в 56-ата минута посредством Михай Роман, а в 75-ата Адриан Бълан изравни с глава, засичайки центриране от ляво. Ботошани е на 12-о място с 13 точки, а Университатя (Клуж) е 14-и с 11. Любопитното е, че сред тях на 13-о място е ФКСБ (бивш Стяуа) също с 11 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР