United States vs. Billie Holiday излиза в такъв момент от

...
United States vs. Billie Holiday излиза в такъв момент от
Коментари Харесай

Да пратят в затвора заради една песен

United States vs. Billie Holiday излиза в подобен миг от американската история, че няма по какъв начин да не одобри не просто като исторически роман. Защото продукцията на Hulu споделя за процесът на Съединени американски щати против джаз певицата Били Холидей поради ария, отдадена на придвижването за равни права на чернокожите.

Strange Fruit евентуално е една от най-трудните, само че и най-завладяващи песни на Холидей, известна на феновете си като Лейди Дей. Темата й са епидемията от линчове на чернокожи в Америка през 20-те години на предишния век.

Именно тя е причина за федерално следствие против нея, което употребява наркозависимостта й, с цел да я прати в пандиза. " Делото се споделяше " Народът против Били Холидей " и тъкмо по този начин се усещаше, " споделя по-късно самата Холидей.

Цялата история на Били Холидей е в действителност сложна за преглъщане или пресъздаване, само че певицата Андра Дей очевидно се оправя великолепно доколкото може да съдим по филмовия откъс на United States vs. Billie Holiday.

Режисьорът Лий Даниелс ( " Прешъс " ) споделя пред Hollywood Reporter, че е изпратил Дей на уроци по актьорско майсторство, тъй като това е първият й филм. " Инструктурът ми сподели клип от 30 секунди, в който Андра да влезе в ролята. Беше ми ясно, че виждам Били Холидей. Нямаше игра. Тя просто беше Били.

United States vs. Billie Holiday е с премиера на 26 февруари по Hulu.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР