United Group обяви назначаването на Стефана Здравкова като главен изпълнителен

...
United Group обяви назначаването на Стефана Здравкова като главен изпълнителен
Коментари Харесай

Жена взе властта в Нова телевизия

United Group разгласи назначението на Стефана Здравкова като основен изпълнителен шеф на " Нова Броудкастинг Груп ", считано от 13 май 2022 година.

Назначаваното на Стефана ще разреши на Дирк Геркенс, който от ноември 2021 година сполучливо управляваше компанията в качеството на основен изпълнителен шеф, да се посвети напълно на работата си като шеф " Програмиране, продукция и рекламни продажби “ на United Media. Той остава обвързван с Нова Броудкастинг Груп като ръководител на ръководещия ръб.

Като водач на цифровата промяна на цялата група през последните три години, Стефана заемаше поста изпълнителен шеф на една от водещите медийни цифрови компании в България - Нет Инфо.

Продължаващият напредък на главните цифрови артикули abv.bg и nova.bg е измежду многочислените й достижения. В допълнение, тя сполучливо разви и приложи новаторска тактика за уеб сайтове с желание за покупка, по едно и също време с въвеждането на нови рекламни артикули и партньорства в продажбите. Това я отличава като основна фигура в цифровата промяна на Нова Броудкастинг Груп.

Изявен експерт, с дълбоки знания за медийната среда и уверен последовател на нововъведенията като главен мотор за триумфа, Стефана Здравкова има потвърден опит за създаване и одобряване на отлични екипи – значим детайл за конкурентните корпорации в днешния бързо изменящ се международен пазар. Тя постоянно е работила за най-иновативните компании в съответните бизнес сфери.  

Преди да се причисли към Нет Инфо, е била шеф за България на eMAG от 2016 до декември 2018 година. Професионалната й биография включва още мениджърски позиции в огромни мултинационални компании като XEROX, Siemens Mobile, Logitech & Toshiba Europe.

" Приветстваме Стефана в новата й роля, отчитайки приноса й до момента за реализиране на задачите на компанията. Уверена съм, че в непрекъснато изменящия се цифров свят, експертизата на Стефана в тази сфера ще бъде основна за бъдещото развиване на нашите медии, защото всички ние живеем в ерата на видео наличието, което необятно се употребява на цифрови платформи.

В допълнение, нашият нов основен изпълнителен шеф ще бъде основан в София, което, дружно със стратегическото й мислене и отличния опит в осъществяването на комплицирани и предизвикателни планове, ще способства за дълготрайното обмисляне и непрекъснатия напредък на компанията “ – съобщи Виктория Боклаг, основен изпълнителен шеф на United Group.

" Щастлива съм да поема новата позиция и, дружно с екипа на Нова Броудкастинг Груп, да продължим и надградим фантастичната работа, с помощта на която ще запазим лидерската позиция на компанията в България “ – сподели Стефана Здравкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР