Унищожителните наводнения, които удариха Северен Рейн-Вестфалия през лятото, повлияха на

...
Унищожителните наводнения, които удариха Северен Рейн-Вестфалия през лятото, повлияха на
Коментари Харесай

Повлияха ли унищожителните наводнения на изборните нагласи в Северен Рейн Вестфалия?

Унищожителните наводнения, които удариха Северен Рейн-Вестфалия през лятото, повлияха на настройките на гласоподавателите в района.

В един от най-живописните региони, Айфел, не се чуват птици, а звук от строителни материали. За хората в този момент е по-важно по какъв начин ще посрещнат зимата.

„ Събитията тук сигурно ще изиграят роля на изборите. Много хора са си споделили, очевидно има някой, който е направил нещо неверно, който не е уведомил. Беше следобяд, когато в близост отсам към този момент равнището на реката се беше повишило и трябваше всички тук да бъдем осведомени “, споделя Хилдтруд Клайн, жителка на град Шулд.

Местните имат вяра, че измежду най-важните тематики на тези избори са климатичните промени, тъй като взетите или невзетите решения дефинират ориси.

„ Темата е значима за нас, хората които пострадахме от естествената злополука това лято. Оттогава започнахме да разсъждаваме по-особено по този въпрос “, споделя Карл Фурман, гражданин на Шулд.

За Карл след всяко зло идва положително. Десетки доброволци оказват помощ при разчистването. А той предлага гратис вода и дебела сянка за отдих на най-пострадалите. И макар че към момента се възстанояват, има вяра, че изборите могат да слагат ново начало.

Гласуването в Северен Рейн Вестфалия няма да е обичайно. То ще се случва в особено издигнати за задачата палатки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР