Унищожение на цялата нация и народ, ние сме граждани на

...
Унищожение на цялата нация и народ, ние сме граждани на
Коментари Харесай

Украйна за ужаса в Буча- геноцид! Русия - „планирана медийна кампания”

Унищожение на цялата нация и народ, ние сме жители на Украйна. Имаме повече от 100 националности. Става дума за заличаването и изтреблението на всички тези националности “, сподели Зеленски в изявление за американския канал Си-Би-Ес.

„ И това се случва в Европа през 21-ви век “, въздъхна той, заклеймявайки „ мъченията над цялата нация “. Украйна по-рано упрекна съветските военни в осъществяване на „ преднамерено кръвопролитие “ на цивилни в Буча, северозападно от Киев, както и в други „ ужаси “ в в този момент „ освободените “ от нашественика райони, което провокира възмущението на Запада и апели за спомагателни наказания против Москва. Президентът Зеленски прикани за „ евакуиране на 100 % на техните войски “, с цел да се върнем „ най-малко “ към обстановката преди 24 февруари, деня на съветската инвазия. „ Това би ни разрешило да стартираме да обсъждаме други въпроси за края на окупацията, по какъв начин ще живеем по-късно “, прибавя той, съгласно фрагменти, излъчени в „ Туитър “. „ Дори не мога да проведа среща, до момента в който бомбардират. Така че първо преустановяване на огъня, по-късно можем да се срещнем с съветския президент Владимир Путин “, добави Володимир Зеленски.

„ Двамата ще обсъдим. Когато настъпи краят на войната, тогава ще обсъдим дружно гаранциите за сигурност и статута на неутралитет “, като в същото време „ запазим нашия суверенитет и мощна войска “, сподели той, изброявайки украинските оферти по време на настоящите договаряния с Москва. „ И в случай че това съглашение бъде нарушено, ние би трябвало да имаме опция да се защитим “, предизвести той. " След като обсъдим всичко това, всички войски би трябвало да бъдат изтеглени. И след изтеглянето им, можем да седнем със страните, които ще служат като гаранти на сигурността ", добави той

Официалният телеграм канал на Министерството на защитата на Русия разгласява позиция в канала „ Война против фалшификатите” по отношение на информацията от страна на Украйна за десетки тела на мъртви хора, открити в Буча след изтеглянето на съветските войски. От съветското министерство назовават ​​ситуацията „ планувана медийна акция “.

„ Бележки за Буча се появиха в няколко задгранични изявления едновременно - наподобява като планувана медийна акция. Като се има поради, че войските напуснаха града на 30 март, къде бяха тези фрагменти през последните 4 дни? Тяхното неявяване единствено удостоверява фалшификата “, се споделя в обявата.

Авторите на " Войната с фалшификатите " също считат, че клиповете и фотосите от Буча са инсценирани. Освен всичко друго, те настояват, че ръката на един от умрелите се движи, а обстрелът, за който се твърди, че е осъществен от украинските военни след изтеглянето на съветските войски от Буча, може да докара до загуби измежду цивилни.

По-рано кметът на Буча Анатолий Федорук, разяснявайки известията за починалите сподели, че откакто украинската войска си е възвърнала контрола над града, „ 280 души са били заровени в всеобщи гробове “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР