Уникални награди ще получат шампионите и финалистите в силния международен

...
Уникални награди ще получат шампионите и финалистите в силния международен
Коментари Харесай

Уникални златни рози ще получат тенис шампионите в Албена

Уникални награди ще получат първенците и финалистите в мощния интернационален шампионат по тенис от най-високата първа категория при състезателите до 14 година, на който България за първи път ще семейства. Състезанието ще се организира от 26 май до 3 юни на кортовете във ваканционно населено място „ Албена “. Заявките за присъединяване в влиятелната конкуренция от календара на Тенис Европа започват при започване на април, като се чака в главните схеми да вземат участие едни от най-хубавите тенисисти в света.

Турнирът е неповторима опция за реклама на страната ни пред топ тенисисти, техните родители и треньори. Традицията всички финалисти от главните схеми на сингъл и при двойките да си тръгнат с купи ще бъде разчупена от уредниците по образеца на огромните шампионати при мъжете и дамите, които получават титли, символизиращи местата, където се организират. Трофеите в Албена са сменени от изящни златни рози за първенците и сребърни рози за финалистите. Наградите - 6 златни и 6 сребърни рози, към този момент се изготвят особено за събитието от “Магията на Българската роза “.

„ Вдъхновени от естествените блага на българските земи и водени от устрема си към изрядност на осъществяването, ние увековечаваме миговете на изненада. Всеки наш артикул основава страст и трансформира персоналния, съкровен миг в незабравимо прекарване и скъп спомен. Затова желаеме най-хубавите тенисисти в света да си тръгнат от Албена с красиви сувенири, които да им припомнят за шампионата и страната ни “, споделя Цветомир Цонев от “Магията на Българската роза “.

Албена се утвърждава като тенис дестинация, а неповторимите награди отлично се вписват в концепцията на курорта, който освен запази природата си, само че и построи неповторим Розариум директно до своя плаж.

Организаторите на шампионата са Българската федерация по тенис, община Балчик, Смайл Ивентс и ваканционно населено място „ Албена “. Спортал е измежду медийните сътрудници на мощния тенис шампионат.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР