Уникалната банкова карта, която през миналата година Fibank и Mastercard®

...
Уникалната банкова карта, която през миналата година Fibank и Mastercard®
Коментари Харесай

Debit Mastercard Platinum от Fibank бе отличена като „Продукт на годината“

Уникалната банкова карта, която през предходната година Fibank и Mastercard® показаха за първи път в България, бе избрана за „ Продукт на годината “ в категория „ Премиум картови артикули " от едноименния интернационален конкурс. Той се организира за шеста поредна година в България като спечелилите в обособените категории се излъчват от потребителите вследствие на без значение национално представително изследване, осъществено от авторитетната изследователска организация NielsenIQ.

Световният конкурс „ Продукт на годината “ се организира годишно в 40 страни. Целта му е да насочи потребителите към най-новите оферти на пазара и да отличи производителите за качеството и нововъведенията, осъществени в продуктите им. Във всяка обособена категория спечелилият е единствено един.

Debit Mastercard Platinum от Fibank е премиум банкова карта от ново потомство. Картодържателите безусловно имат опцията да трансформират всекидневието си с виртуалния персонален асистент АskPleez!, който е особено създаден за картодържателите на премиум картите Mastercard®. При всяка делегирана документално или гласово задача, клиентът може да разчита на бърза и персонализирана реакция. Без значение дали ще бъде резервация за вечеря или намиране на най-подходящата дестинация за фамилната отмора, АskPleez! дава отговор на всички запитвания 24/7. А за всички, на които постоянно им се постанова да пътуват, Debit Mastercard Platinum отваря вратите на над 1200 летищни салона из целия свят с услугата Lounge Key.

С Debit Mastercard Platinum се заплаща без такса на ПОС устройства в комерсиалните обекти в България и чужбина, тегленето от АТМ на Първа капиталова банка е гратис като има алтернатива за PayPass (безконтактни) заплащания и още куп преимущества.

Посланик на тази премиум карта стана международно известният цигулар Васко Василев. Също като музиката, която той извършва, Debit Mastercard® Platinum от Fibank за малко време се трансформира в непреходна класика за потребителите.

„ Продукт на годината “ е следващото отличие за Fibank, което затвърждава мястото й измежду водачите във въвеждането на нововъведения в страната.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР