Уникална статистика лъсна след окончателното приключване на поредните местни избори.

...
Уникална статистика лъсна след окончателното приключване на поредните местни избори.
Коментари Харесай

Бомба! Лъсна истината за фалшификацията на изборите!

Уникална статистика лъсна след окончателното привършване на следващите локални избори. От нея се вижда, че броя на недействителните бюлетини е достигнал неповторимото количество от над 660 хиляди души.

За съпоставяне през 2013 година когато бе свален ГЕРБ от власт броя на недействителните бюлетини е едвам 90 хиляди или седем пъти по-малко от днешното число.

Според специалисти подобен растеж на невалидни бюлетини е неосъществим, в случай че това не е проведена имитация на изборите. Експертите показват и един от главните си причини, който е ниската изборна интензивност.

Всички обстоятелства сочат, че в България към този момент е невероятно да се смени властта с избори, защото няма по какъв начин да се проведат почтени такива. Чужди коментатори и анализатори към този момент сочат българската мафия като най-силната в света, защото тя е единствената, която си има страна и за жалост това не е анекдот, а самата истина. Ето по какъв начин наподобява статистиката с недействителните бюлетини през годините:
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР