Уникална изненада спретнаха на класния си ръководител дванадесетокласници от ППМГ

...
Уникална изненада спретнаха на класния си ръководител дванадесетокласници от ППМГ
Коментари Харесай

За учителя с любов! Ученици от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ обраха овациите във Враца с невиждана изненада към класния си ръководител /снимки+видео/

Уникална изненада спретнаха на класния си началник дванадесетокласници от ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ във Враца, научи организация BulNews. Учениците събраха погледите на врачани в центъра на града и трогнаха до сълзи освен преподавателя си, само че и всички минувачи точно на празника на дамата 8 март. 
Датата не е инцидентна, защото в класа доминират девойките. Същия ден учениците от билогичната паралелка XII „ д “ имали час при обичания си класен началник Ивайло Лалков. На дъската те били подготвили кръстословица с биологични въпроси, отговорите на която формирала думата „ Сувенирната “. С малко помощ от своите възпитаници, господин Лалков отишъл на точното място в уреченото време, където заварил неповторимата изненада. 
На електронния билборд пред бившето кино „ Коларов “ стояла обща фотография на класа с класния началник с въпроса „ Ще дойдете ли с нас на бала “. Учениците се били постарали още с балони, димки и фойерверки. 
Невижданият жест събрал минувачите в центъра на града. Хората се трогнали и приветствали децата и учителя им с бурни овации. 
Г-н Ивайло Лалков останал без думи от изненадата на своите възпитаници. Той споделил, че това е петият му випуск, само че за първи път му насочат сходна грандиозна и вълнуваща покана. Естествено, той приел да придружи възпитаниците си на бала им. 
Децата от XII „ д “ клас благодарят на Община Враца, откъдето им оказали цялостно подпомагане в изненада за техния преподавател. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР