Уникална диета на Петър Димков втали Краси Радков!Актьорът, който радва

...
Уникална диета на Петър Димков втали Краси Радков!Актьорът, който радва
Коментари Харесай

За 8 дни Краси Радков стопи цели 10 килограма-Менюто му по дни!

Уникална диета на Петър Димков втали Краси Радков!
Актьорът, който радва феновете на „ Шоуто на Слави “, към този момент също е в тима на Руслан Мъйнов, Драго Чая и другите, които отслабнаха фрапантно. Краси Радков го реализира посредством препоръките на  Петър Димков , писа HotArena.net.

Диетата на националния врач се състои в 8 дни, през които се употребява хранителен режим, кадърен да смъква бързо килограми. Разковничето, както постоянно, е в разделното хранене. Трябва да се ядат избрани храни единствено в дадени дни.

Doctorbg.net  предлага диетата, която може да промени живота ви!

Първи ден: Варени картофи (1 кг.).

Втори ден: Кисело мляко (3 кофички) – дано да е нискомаслено.

Трети ден: Плодове и зеленчуци (килограм и половина).

Четвърти ден: Неограничено количество варена тиква.

Пети ден: Варени яйца (3 бр.)

Шести ден: Плодове и зеленчуци (половин килограм).

Седми ден: сварено бяло пилешко месо (300 гр.) – може да се размени с варена тиква.

Осми ден: 2 литра вода.
Задължително е уточнението, че в тези 8 дни не трябва да се излиза въобще от рамките на това меню. Всичко останало, което ядете, може да попречи на вашето намаляване.
Краси Радков е спазил прецизно диетата на Петър Димков и към този момент тежи с 10 кг. по-малко. Той разкрива, че е бил доста сюрпризиран от бързия резултат на този хранителен режим.

„ Не се среща постоянно да сваляш по повече от кг на ден, само че аз съумях. Само 8 дни върших диетата, а смъкнах 10 кила от себе си. Доволен и благополучен съм. Вече знам, че най-важно е разделното хранене. “ – споделя артистът.

Специалистите предлагат при тази диета да не се бърза с повтарянето ѝ. То може да стане едвам три месеца след първата процедура. Целта е да се даде късмет на организмът да има от какво да се чисти, защото след 8-дневната диета той става чист като кристал за дълго време.

Краси Радков е предложил диетата на целия екип на шоуто и тя към този момент се употребила и от музиканта от „ Ку-ку бенд “ Иван, който е най-закръгленият от всички там. Очаква се до дни резултатът и при него да си проличи.

Радков е почнал диетата основно поради жена си. Той от години се чувствал неподобаващ за хубавица като Станислава и решил да я зарадва, ставайки елегантен като нея.

Ако и на вас ви е писнало да нямате самочувствие, направете това, което направи артистът! Защото човек е благополучен, когато се усеща удобно в кожата си!

 

doctorbg.net/

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР