Уникална битка за територия се проведе миналата вечер в „Игри

...
Уникална битка за територия се проведе миналата вечер в „Игри
Коментари Харесай

Уникална битка за територия в Игри на волята

Уникална борба за територия се организира предходната вечер в „ Игри на волята: България “.

Племената трябваше да пренесат 24 части от пъзел, като за задачата двама от всяко племе бяха вързани с разтегателно въже, а сред тях по двама от племе висяха надолу с главите от люлки. Първият пост взимаше парче и го подаваше на единия войник от люлката и по този начин войните трябваше да си предават частите ръка в ръка, до момента в който не ги събраха всичките на масата за разпореждане.

Най-бързи бяха Траки, за които на люлките бяха близначките Елена и Стефания, които демонстрираха, че в действителност могат да се схващат единствено с взор, а от време на време и без него. Двете бяха безупречни, а след тях Венцислава съумя да подреди пъзела, до момента в който Славяни още си подаваха частите от пъзела. По този метод Траки за втора поредна седмица ще спят във вилата, а Славяни ще са в рибарската барака.

След края на борбата, Март беше най-ядосан от Славяни. Според него, хората на люлките не са се справили в лицето на Томас и Стоян. Обратно в колибата, Стоян съобщи, че поема виновността за загубата и, че е изпитвал болежка по време на борбата. Дали това е нова тактика или в действителност Стоян счита, че е отговорен, ще разберем в идващите епизоди.

Още във визитката си, Веселин съобщи, че желае да си откри българско момиче, с което да направи семейство и да се завърне в България. Миналата вечер видяхме по какъв начин водачът на камион подари цвете на Роберта, а по-късно й сподели, че за него тя е „ каймакът, а не утайката “. Дали Веско е намерил дамата на сърцето? Дали Роберта изпитва нещо към него, или всичко това е тактика, следва да разберем в „ Игри на волята: България “.

Тази вечер следва капитанска борба сред мъж и жена. Ана Мария ще се изправи против Стоян, в опит да се потвърди на всички в своето племе. Каква ще бъде борбата, защо ще се борят двамата и кой ще завоюва, ще разберем през днешния ден от 21.00 часа по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР