Уникална 27-минутна лента ще ни върне във времето на незабравимото

...
Уникална 27-минутна лента ще ни върне във времето на незабравимото
Коментари Харесай

Уникален технофилм за САЩ 94 с послание към младите...

Уникална 27-минутна лента ще ни върне във времето на незабравимото Американско лято. Продукцията е реформаторски за България технофилм именуващ се " Героите от Съединени американски щати 94 “. Той е една самодейност на Е-ФинТВ Медия и е във връзка годишнината от фамозното американско лято. Режисьор на кино лентата е Петър Нейчев, който претърпя онлайн трепетите на на;ионалите ни по футтбол в Щатите в качеството си на тогавашен член на Изпълкома на БФС. Сценарист е Стефан Прончев, продуцент – Венелин Йорданов, оператор – Хачик Язъджиян, Виделина Гандева е шеф продукция, Веселин Пеев – интернет и технологии. Филмът ще бъде съпроводен от уики книжката „ Героите от Съединени американски щати 94 “, събрала в едно сюжет, ретроспекции, изявленията и други забавни срещи и обстоятелства от футболната ни история в тези години.

Зрителите ще преживеят още веднъж паметните дни посредством спомените и равносметката на основните настоящи лица, застанали, застанали пред камерата – Борислав Михайлов, Емил Костадинов, Красимир Балъков, Бончо Генчев, Илиян Киряков, Георги Георгиев, Наско Сираков, Ивайло Йорданов, Димитър Пенев, както и президентите на БФС в интервала 1993-1995 г – Валентин Михов и Христо Данов. Технофилмът демонстрира и незнайни до момента записи от тези камери, които съумелият български предприемач в Съединени американски щати Шефкет Шападжиев подарява на националния ни тим. Такива са и фрагментите от рождения ден на Бончо Генчев два дни след мача с Мексико. Всички фотоси, които са оповестени на специфичната страница в уеб страницата futbol94.com могат да се трансфорат във видеа единствено с ориентиране на камерата на телефона към тях. Като цяло филмът е иновация за страната ни и в него са застъпени нови софтуерни решения.

Продукцията е ориентирана и отдадена на младите български футболисти, с цел да не не помнят славния момент от Съединени американски щати и да имат вяра в своите бъдещи триумфи. Технофилмът приключва с Манифест за развиването на детския футбол и Инициативи за тактика, в които главното обръщение е да се дофинансира развиването на този спорт измежду децата.

Предстои филмът да се популяризира на разнообразни носители, дружно с книжката, а на следващия ден в постройката на Радио Пловдив ще има публична презентация, на която са поканени детски гарнитури на 4-те пловдивски тима – Ботев, Локо, Марица и Спартак.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР