Уникален вибратор, инкрустиран с две хиляди редки диаманти е пуснат

...
Уникален вибратор, инкрустиран с две хиляди редки диаманти е пуснат
Коментари Харесай

Най-скъпият вибратор очаква своята загоряла собственичка

Уникален вибратор, инкрустиран с две хиляди редки диаманти е пуснат за продажба за рекордна сума от 1,5 милиона евро. Секс играчката има по цялата дължина диамантно покритие и е украсена със сини и розови скъпоценни камъни с безспорна непорочност. И в този момент вибрира в очакване за своята незадоволена и загоряла собственичка.
Създателят на шедьовъра – австралийският бижутер Колин Бърн – работи над перлата в своята сбирка над 15 години. Той не се съмнява, че неговото откритие ще подари на Цецка си „ кралско наслаждение “. Той също по този начин успокоява:
„ Устройството е безусловно безвредно – сапфирите и диамантите са обработени по подобен метод, че да не наранят собственичката в най-чувствителните й места “, кълне се Бърн.
„ Кралският “ вибратор бе пуснат в продажба, а заинтригуваните към този момент се обаждат от цялостен ​​свят. Бижутерът въобще не наподобява сюрпризиран.
„ Ако хората са подготвени да платят за първокласни коли, жилища и други атрибути на благосъстоянието, то сигурно не могат да си откажат удоволствието имат такава играчка “, добави Колин Бърн.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР