Униформено лице от Главна дирекция Изпълнение на наказанията“ в Бургас

...
Униформено лице от Главна дирекция Изпълнение на наказанията“ в Бургас
Коментари Харесай

Хванаха надзирателя Георги Москов да шофира надрусан с пико и амфети в Бургас

Униформено лице от Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ в Бургас е дисциплинарно уволнено дни преди Нова година. Става дума за надзирателя на Затвора в Бургас Георги Москов.  е заловен да кара след приложимост на наркотични субстанции – метамфетамин и амфетамин, оповестява Флагман.бг.

В началото на септември м.г., след дълготрайно следене от страна на сътрудниците му от ОДМВР-Бургас, Москов е хванат на основния вход на пандиза. На 9 септември 2022 година, минути откакто Георги Москов завършва работния ден и промяната му приключва, той се качва в лекия си автомобил Пежо.

Очаква го обаче неприятна изненада, френската кола е блокирана от няколко патрулни екипа. Бургазлията е тестван с дрегер за приложимост на опиати, като устройството светнало за приложимост на пико амфети.

Близо 4 месеца по-късно експертната информация удостоверява резултатите от полевия тест. През това време Георги Москов е бил краткотрайно отхвърлен от служба, до момента в който тече инспекцията.

На 29 декември 2022 година надзирателят е извикан още веднъж на работа, вярвайки че му се е разминало и ще продължи да заема униформената служба. Още в първите минути на работния ден обаче Москов е бил извикан при управлението на пандиза и му е била връчена заповедта за дисциплинарно уволняване.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР