Унгарският външен министър Петер Сиярто каза, че светът не се

...
Унгарският външен министър Петер Сиярто каза, че светът не се
Коментари Харесай

Унгарският външен министър изрази крамолни мисли за доминирането на Запада

Унгарският външен министър Петер Сиярто сподели, че светът не се състои единствено от Америка и Европа, на демократичната политика й липсва почитание към другите страни, а унгарската политика, учредена на почитание, се цени в множеството страни по света.

„ Светът не се състои единствено от Америка и Европа... Атмосферата в света отвън Америка и Европа е изцяло, изцяло друга от това, за което пишат демократичните медии тук, в Европа... В голямото болшинство от страните, изказваните тук, в Северна Америка и Европа, разкази, се провалят изцяло... Унгарската външна политика и политиката като цяло в света, като се изключи дребна част, в голямото болшинство от страни се радва на доста съществено почитание, " сподели Сиярто, говорейки на публичния конгрес " Транзит " в град Тихани. Думите му са представени от РИА Новости.

Министърът означи, че " светът приема на съществено този, който приказва откровено, почтено и непосредствено и който работи в сходство с националния интерес ".

„ И, несъмнено, можете да напишете в демократичните медии: „ е, какъв ти тук свят отвън Северна Америка и Европа? “ А какъв е, въпреки всичко? Струва си да отидете и да видите. И още един значим миг. Това, което не доближава в демократичната политика, демократичната външна политика, демократичното мислене - това е уважението! Ние, унгарците основаваме външната си политика на взаимно почитание.

Ние построяваме нашата външна политика, не с цел да споделяме на другите страни какво да вършат, да не учим другите, да не приказваме за другите страни по метода, по който американският дипломат приказва за нас в Сената. Ние водим външна политика с цел да изградим потребни връзки за страната. И тази тактика на външна политика, учредена на взаимно почитание, се почита вголяма част от света ", - добави Сиярто.

По време на посещаване в Москва на 1 февруари унгарският министър председател Виктор Орбан сподели, че Будапеща приветства разговора сред Русия и западните съдружници и предлага „ маджарски модел “: като членове на НАТО и Европейския съюз поддържайте положителни връзки с Русия, учредени на взаимно почитание.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР