Унгарският премиер Виктор Орбан нарече завоеватели онези бежанци, които пристигат

...
Унгарският премиер Виктор Орбан нарече завоеватели онези бежанци, които пристигат
Коментари Харесай

Виктор Орбан нарече завоеватели бежанците, които идват в Европа по икономически причини

Унгарският министър председател Виктор Орбан назова завоеватели тези бежанци, които идват в Европейски Съюз в търсене на по-благополучен живот, съобщи ТАСС, като се базира на изявление, обещано от политика на немския в. " Билд " и оповестено през днешния ден.

Запитан за какво Унгария не желае да приема претенденти за леговище, Орбан споделя: " Ние не гледаме на тези хора като на мюсюлмански бежанци. Гледаме на тях като на мюсюлмански завоеватели.

За да се озове в Унгария, човек, примерно от Сирия, би трябвало да преодолее територията на четири страни, които, даже да не са толкоз богати като Германия, въпреки всичко са постоянни, т.е. там те към този момент не би трябвало да се опасяват за живота си ".

" Дори единствено това е удостоверение, че те мигрират по стопански аргументи в търсене на по-добър живот ", прибавя политикът.

Орбан декларира, че страната му би трябвало да има правото сама да взема решение кой ще живее на нейна територия. Той показва опасения, че несъразмерният брой мигранти от мюсюлмански страни може да провокира появяването на така наречен успоредни общества.

" Християнското и мюсюлманското общество не може в никакъв случай да бъдат обединени ", изяснява той. Идеите на мултикултурализма съгласно него " са заблуда ".

Орбан декларира, че Унгария способства за споразумяване на миграционната рецесия, действайки като отбрана на външната граница на Европейски Съюз със Сърбия. " Това ни коства един милиард евро от 2015 година насам, а Брюксел не ни е платил нито цент ", отбелязва той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР