Унай Емери е напълно наясно с отговорността, която се отнася

...
Унай Емери е напълно наясно с отговорността, която се отнася
Коментари Харесай

Емери след 25 удара на Уулвс: Играхме добре тактически

Унай Емери е изцяло наясно с отговорността, която се отнася за него и, че би трябвало Арсенал да стартира да побеждава. Испанският познавач обаче удостовери, че тимът му е играл доста добре тактически, макар равенството против Уулвърхемптън в кръга. "Вълците " стреляха към вратата на Арсенал цели 25 пъти, което не се бе случвало на "Емирейтс " от 8 години.

„ Топчиите” имат единствено две победи от последните девет мача във Висшата лига, а Раул Хименес ги отхвърли за успеха в 11-ия кръг, откакто Обамеянг вкара 50-ия си гол по-рано в срещата. Именно габонецът носи капитанската лента при отсъствието на Гранит Джака.

Запитан дали усеща напрежение за поста си на „ Емирейтс”, Емери отговори: „ Аз изисквам постоянно повече от мен. Наясно съм с отговорността си и работя крепко, с цел да възвърнем положителните резултати при нас. Разочарован съм от резултата, тъй като загубихме точки вкъщи. Мисля въпреки всичко, че играчите работиха доста здраво”, разяснява Емери.

„ Можем да се подобрим и би трябвало да е уравновесено. Заслужавахме повече от точката през днешния ден, а основното е, че имахме шансове да вкараме втори гол и да вземем успеха. Миналата седмица още веднъж водихме с 2:0 и допуснахме два. Не е добре, само че ще поправяме нещата”, призна испанецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР