Уморихме се от негативни новини, нали? Половин година ни заливат

...
Уморихме се от негативни новини, нали? Половин година ни заливат
Коментари Харесай

Николай Нанков: Юмрукът превърна изборите в бойно поле, а те са дебат за политик

" Уморихме се от отрицателни вести, нали? Половин година ни заливат единствено кавги и ругатни, живеем от рецесия в рецесия. Забравихме, че съществува естетика и сигурност. Юмрукът трансформира изборите в полесражение, а те са спор за политики. Политическата отпадналост създаде единствено викове и заклинания. Но дружно можем да си върнем живота. Защото ние знаем по какъв начин ".

Това написа някогашният министър на районното развиване и благоустройството и регионален координатор на ГЕРБ-Ловеч Николай Нанков във фейсбук.

Образование, опазване на здравето, приходи - тези основни наши цели ще способстват за това, акцентира той. Вярвам, че го желаете и вие, както имам вяра, че сте наясно на кого да поверите ръководството на страната.

- Минималната работна заплата от 1000 лева и междинната от 2000 лева
- Средната учителска заплата – 2500 лева, а на университетските преподаватели – 3000 лева
- Увеличаване на разноските за обучение на най-малко 5 % от Брутният вътрешен продукт
- Средното брутно месечно заплащане на доктор в края на мандата да доближи размера на 3 междинни брутни работни заплати в обществения бранш
- Средното брутно месечно заплащане на експерт по здравни грижи в края на мандата да доближи 2 междинни брутни работни заплати в обществения бранш
- Постигане на съответствие на възнагражденията доктор - експерт по здравни грижи - санитар/болногледач - 3:2:1
- Няма да усилваме налози и ще запазим сегашния данъчен модел
- Актуализация на пенсиите на всяка година, тъй че междинната пенсия да доближи 750 лева

В нашата стратегия сме заложили и други ограничения, които ще показва и тук, и при срещите си с хората. Да, комплицирано е сега. Но ние от ГЕРБ сме управленци, които намират решенията на проблемите, а не проблеми за решенията. Ще се оправим и в този момент, твърди Нанков.
https://www.facebook.com/Nankov.official/posts/118501173938131


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР