Умопомрачително. Колкото и високопарно да звучи това определение, не може

...
Умопомрачително. Колкото и високопарно да звучи това определение, не може
Коментари Харесай

Ново видео и информация за Death Stranding

Умопомрачително. Колкото и високопарно да звучи това определение, не може да не го използваме, гледайки видеото нагоре. Изглежда, че Хидео Коджима е направил един шедьовър с Death Stranding и тази седмица пристигна следващо удостоверение за това.

След като преди няколко дни изтече информация за вероятната дата на играта, самите PlayStation съблюдаваха обещаното и разкриха детайлности и видео за един от последните ексклузиви за PS4 посредством стрийм в Twitch. Вероятно най-чаканият анонс, обвързван с играта беше изработен – Death Stranding ще излезе тази есен – на 08.11. Специално квалифицираният филмов откъс съчетава геймплей и синематика. Това, което още с първите фрагменти се набива на очи са страхотните благоприятни условия на енджина на играта Decima – създаден от основателите на Horizon: Zero Dawn Guerrilla Games. Видеото ни показва главните настоящи лица и футуристичната визия на това, което може би е една пост-апокалиптична Земя, менюта, проучване и комбат системи, част от интерфейса с менютата и някои от враговете, с които би трябвало да се оправи героя на Норман Рийдъс.

Самият Коджима очерта в основи и историята в Death Stranding. В бъдещето, хората са основали това, което той назовава „ стени “, живеейки в изолираност един от различен. Целта пред основния воин в историята – Сам Портър Бриджес – е да свърже отначало градовете и обществата.

„ Всички детайли в историята и геймплея са свързани между тях посредством „ влакна “ или връзки. В ролята на Сам Портър Бриджес, вие ще се опитате да поставите мост сред тези разграничени елементи и с това да създадете нови връзки или влакна с другите играещи по света “, изяснява Коджима-сан.

„ След разпадането на цивилизацията, Сам Бриджес би трябвало да пътува през разрушения пейзаж, справяйки се със закани не от този свят, с цел да избави човечеството от цялостно заличаване. Въоръжете се с разнообразни по тип цели в задачата си да обедините една разпаднала се нация, до момента в който се пробвате да запазите баланс под тежестта на вашия товар. Защитете запасите си от подивели банди и стойте настрани от изхвърлените на брега „ неща “ (Beached Things, BTs) или приемете, че сте провалили тези, които разчитат на вас “, добавя анонса той, добавяйки, че играта ще има несинхронизиран мултиплейър, което без подозрение звучи любопитно.



„ Помогнете на други странстващи из света без да пресичате пътя си с тях чрез несинхронизиран онлайн геймплей. Изпращайте хранителни запаси, споделяйте безвредни убежища и вървете по стъпките на сродни ви куриери, с цел да обедините още веднъж цивилизацията “, написа Коджима.

Що се отнася до умирането на героя ви, то такова няма да има – нещо, което може да видите и във видеото.

„ Изгубите ли живота си по време на борба, ще се намерите в един извърнат свят, търсейки път назад към живите. Подбирайте методите си за водене на пердах деликатно, защото да убиете вашия зложелател съвсем в никакъв случай не е решението – и всяка гибел носи след себе си последици “.

И не на последно място, Sony и Kodjima Productions разкриха другите издания на играта, както и това, че тя към този момент може да се поръча авансово.

Death Stranding ще идва в четири съществени издания: общоприетоо, особено, Digital Deluxe и колекционерско, всяко от тях носещо своите бонуси и спомагателни материали. Може да ги разгледате тук.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР