Умолявам ги, след като сме натиснали копчетата да станат министри,

...
Умолявам ги, след като сме натиснали копчетата да станат министри,
Коментари Харесай

Борисов за протестите: Умолявам ги, след като сме натиснали копчетата да станат министри, да се срещнат с хората и да решат проблемите

Умолявам ги, откакто сме натиснали копчетата да станат министри, да се срещнат с хората и да решат проблемите. Ако има законодателна потребност, ние сме отсреща. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание.

Всичко се взема решение с разговор, в полза на сектора, на промишлеността. Все още не съм чул икономическия министър, комерсиалните аташета какво вършат. Това е голям уред, който стои и чака Народно събрание да вземе решение. Всичко, което е станало позитивно и положително е станало с разговор. Между промишленост, производители. Има доза истина в това, което споделя и Денков, добави водачът на ГЕРБ.
Учудвам се, че и министър председателят и министърът на земеделието не престават да не се срещат с протестиращите. София е привикнала, с месеци стоеше затворен Орлов мост. Некоалиционните ни сътрудници не са привикнали с това, означи Борисов.
Относно претендентът на ГЕРБ за кмет на София, партийният водач разяснява: " Когато решим ще създадем предсатвяне в централната на партията и ще обявим претендента си за кмет ". По думите му към момента няма подготвен текст за съдружно съглашение сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР