Умната и красива Амал Клуни-Аламудин днес отбелязва своя 44-годишен рожден

...
Умната и красива Амал Клуни-Аламудин днес отбелязва своя 44-годишен рожден
Коментари Харесай

Амал Клуни и нейните три златни правила за перфектен стил

Умната и красива Амал Клуни-Аламудин през днешния ден отбелязва своя 44-годишен рожден ден. Тя от дълго време е призната за фешън икона. Британската юристка, измежду чиито клиенти е и Джулиан Асанж, се омъжи за Джордж Клуни през 2014 година Тя продължава да работи по комплицирани интернационалните каузи, оставайки освен това грижовна майка и любеща брачна половинка.

По думите на самата Амал, тя черпи ентусиазъм от образеца на майка си Бария Аламудин, една от най-хубавите политически журналистки в Ливан и Англия.

„ Тя постоянно е работила, постоянно е била самостоятелна и е правила кариера, само че умееше да поддържа баланс. Винаги оставаше женствена и смяташе, че салдото е най-важното. С това нейно разбиране пребивавам и до ден сегашен “. Изглежда Амал е постигнала търсения баланс – тя е пример за професионализъм, жанр и грациозност.

Красавицата съумява да носи даже и строги настоятелен костюми по този начин, все едно е облечена в най-женствената рокля на света. В нейните ръце офис-облеклото се трансформира в полигон за фешън опити.

По мотив персоналния празник на красивата Амал си припомняме нейните три златни правила за съвършен жанр:

Костюм

Класически и туидови костюми, с панталон „ палацо “ или с трапецовидна пола, със сдържани черни и сиви или пък блестящо оранжеви и с цвят охра сака... Костюмът е несъмнено най-хубавата инвестиция в деловия дрешник. Първо – костюмът е подготвен комплект, който автоматизирано позволява въпроса „ Какво да облека? “. Второ – обособените му елементи могат да се комбинират и с други облекла. И трето – добре скроеният костюм в ослепителен цвят стои свежо и доброволно.

Подчертана талия

Амал ловко акцентира идеалната си фигура, обличайки панталони с висока талия, вталени сака, колани и строги стеснени надолу поли. Имайки поради специалността й, резултатът е композиция от изящност и мощ, която може да завърти главата на всеки мъж.

Токчета

На алената пътека, в правосъдната зала или на летището Амал непроменяемо е на високи токчета. Обувките може да са типичен дамски или с ексцентричен дизайн, няма значение.

Най-важното е токът да е резистентен. Деловата дама желае да може да прекара през целия ден на крайник, запазвайки пъргавата си походка.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР