Умиращи от глад бедни африкански семейства продават децата си да

...
Умиращи от глад бедни африкански семейства продават децата си да
Коментари Харесай

В Афганистан: За да не умрат от глад, някои продават децата си

Умиращи от апетит небогати африкански фамилии продават децата си да жълти стотинки. Новината идва на фона на предизвестието от Световна стратегия по прехраната на Организация на обединените нации, която предизвести, че милиони афганистанци могат да умрат от апетит, в случай че не бъдат подхванати незабавни дейности за спасяването на 22,8 милиона афганистанци, които са покрай гладна гибел, написа английският в. " Мирър ", представен от БГНЕС.

Управляван от талибаните, Афганистан е на ръба на икономическа рецесия, поради която небогати фамилии продават децата си в отчаянието си.
 Обезглавиха ли талибаните една от волейболистките на националния тим на Афганистан? Обезглавиха ли талибаните една от волейболистките на националния тим на Афганистан?
Редица медии, измежду които New York Post, оповестиха, че талибаните са екзекутирали една от състезателките на младежкия народен тим по...

Близо милион деца са изложени на риск от апетит, предизвести Организация на обединените нации.

Кризата в страната се ускори, когато американските военни се изтеглиха през август, а множеството страни в света не признават държавното управление на талибаните. Това пък ограничи филантропичната помощ, която светът се пробва да окаже на Афганистан.

Пред кореспондент на Военновъздушни сили гладуващи родители описват по какъв начин са продали щерка си за еквивалента на 360 паунда (около 830 лева - бел. ред.) на мъж, който живее наоколо. Мъжът твърдял, че тя ще бъде омъжена за сина му, когато порасне, само че родителите на момичето са наясно, че може да има доста по-лошо бъдеще от това да се омъжи.

Докато приказва с репортера на Военновъздушни сили, майката, която държи да остане анонимна, се разплаква. " Другите ми деца умираха от апетит, тъй че трябваше да продадем щерка ми. Тъжна съм, несъмнено, тя ми е дете ", плаче майката.
 Талибаните вкарват скица храна против работа за безработни Талибаните вкарват скица " храна против работа " за безработни
Правителството на талибаните в Афганистан започва стратегия за битка с глада, като предлага на хиляди хора пшеница в подмяна на труд, съ...

Преди завземането на властта в Афганистан, брачният партньор ѝ е работил като боклукчия, само че в актуалната рецесия не може да работи. " Умираме от апетит ", споделя мъжът. " В момента нямаме нито брашно, нито олио у дома. Ние нямаме нищо. Не знам какво ще бъде бъдещето на щерка ми. Сърцето ми се къса, само че нямаше по какъв начин.. ", разплаква се и бащата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР