Умението да програмираш и да създаваш от нищо, нещо, се

...
Умението да програмираш и да създаваш от нищо, нещо, се
Коментари Харесай

Програмиране и STEM лаборатории за ученици в Advance Academy

Умението да програмираш и да създаваш от нищо, нещо, се трансформира в едно от най-търсените умения в 21 век. Заедно с технологиите, програмирането е на всички места. А какво обичат децата? Технологиите. Защо? Защото откриват доста игри и занимания. Защото се усещат по-близо до света на огромните. Защото те са част от тяхното всекидневие и ще бъдат все по-голяма част от тяхното бъдеще. Повечето деца се сблъскват с технологии, като смарт телефони, таблети, видео игри още преди да приказват вярно.

Много родители считат това време за изгубено, само че за какво не променим метода? Да обърнем монетата. Вместо децата единствено да играят и да употребяват технологиите, да се научат по какъв начин да ги основават. Това е задачата и на Advance Academy, най-голямата ИТ академия в Източна България.
Основите на програмирането ще оказват помощ на децата да схванат доста по-добре по какъв начин в действителност работят технологиите, които ги заобикалят. И макар, че може да е мъчно да си визиите по какъв начин деца на нежна възраст могат да схванат нещо толкоз комплицирано и сложно, в действителност програмирането за деца може да бъде доста занимателно и завладяващо, изключително, когато бъде разнообразявано с други занимания.

И защото технологиите са на всички места, все по-достъпни, все по-използвани, заемат все по-голяма част от всекидневието ни, ние от Advance Academy сме новатори и имаме вяра, че нашите деца заслужават най-хубавото. Това е и главната причина да разработим нашите STEM инженерни лаборатории за всички деца от академията.

STEM лаборатории
В лабораториите на Advance Academy, децата учат разнообразни технологии и упражняват своята креативност, новаторско мислене, логичност и опция за справяне с проблеми. В идващите редове може да научите какво съставлява всяка лаборатория:

1. Лаборатория: ръководене на дронове

В тази лаборатория ще разберем по какъв начин дроновете летят, пазят баланс, ориентират се и вършат забавни клипове. Разбира се, няма единствено да приказваме, а и ще се научим да управляваме дрон, като най-после ще проведем съревнование сред всички курсисти.

2. Хардуерна лаборатория

Тук децата ще прегледат “анатомията ” на компютъра, като се концентрират върху хардуерните съставни елементи. Всеки възпитаник ще разглоби и сглоби компютър, като ще се запознае с главните му функционалности.

3. Лаборатория: Обогатена действителност “AR ”

В лабораторията обогатена действителност курсистите ще се срещнат с една от най-иновативните технологии, още позната като Augmented Reality. В нея децата ще оцветяват картинки, а по-късно ще ги съживяват благодарение на особено приложение за разширена действителност. А някои от рисунките даже се трансформират в игри, които могат да играят.

4. 3D лаборатория

По време на тази лаборатория, курсистите ще се срещнат с 3D принтирането, какво съставлява и по какъв начин работи. Освен това ще основат лични 3D фигурки и картинки благодарение на специфични химикалки.

5. Морзова писменост

В тази лаборатория учениците ще научат какво съставлява морзовата писменост и защо се употребява. Също по този начин, ще проведем игри, в които децата ще би трябвало да употребяват морзовата писменост, с цел да стигнат до финалния отговор.

В Advance Academy се стремим да предоставим едно неповторимо образователно прекарване за всички деца, които са част от академията. В свят, в който технологиите са част от всекидневието ни, е значимо да погледнем напред в бъдещето и да подготвим децата за специалностите на бъдещето.

Награди от Advance Academy
Всички деца ще получават точки при писане на домашни, взимане на присъединяване и при предаване на заключителен план, които ще могат да обменят в края на курса за страхотни награди, като геймърска мишка, клавиатура или слушалки.

Подарък: SMART часовник

Освен всичко това, всяко дете записало се на целогодишен курс по програмиране ще получи ПОДАРЪК - SMART часовник.

Може да разгледате всички курсове, които започват тук:

За повече информация: ;

Email: [email protected]

Телефон: 0889990030

Адрес: кв. Левски, ул. Димитър Икономов 19
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР