Умението да флиртуваш е цяло изкуство, което някои хора така

...
Умението да флиртуваш е цяло изкуство, което някои хора така
Коментари Харесай

Как флиртува всеки зодиакален знак

Умението да флиртуваш е цяло изкуство, което някои хора по този начин и не съумяват да  усъвършенстват изцяло през целия си живот. Има обаче и такива, за които това е като детска игра. Те като че ли постоянно знаят верните думи и държание, с цел да привлекат вниманието и съблазнят индивида, който харесват. Докато мнозина се тормозят какво би станало, в случай че сбъркат, тези хора работят решително и са като магнит за противоположния пол.

Поведението на всеки зависи най-много от неговия темперамент, възпитанието му и средата, която го обкръжава. Зодиакалният знак обаче също има своята роля и с помощта на него, някои имат естествена дарба да поддържат връзка с обекта на желанията си, а други са плахи и неуверени и чакат другият да работи пръв. Ето по какъв начин флиртува всеки зодиакален знак:

Овен

Точно, както при всичко, което прави този знак, Овенът е пряк и безапелационен, когато флиртува с близките. Тези хора нямат проблеми да се приближат до някого и да ги попитат дали счита, че са привлекателни. Овенът няма да си губи времето, в случай че мисли, че има искра и също по този начин ще продължи бързо напред, в случай че няма явна химия с индивида насреща.

Телец

Телецът е традиционалист. Тъй като Венера е ръководещата планета на този зодиакален знак, той има мощен афинитет към чувствеността, физическото привличане и удоволствието. Телецът има вяра в романтиката, тъй че се забавя, когато става въпрос за флирт, играейки го леко сковано, едвам престрашавайки се за физическа непосредственост.

Близнаци

Близнаците са хора, които знаят малко за флирта. Когато флиртуват, те ще употребяват цялото си духовитост и набор от смешки, с цел да предразположат хората, с които приказват. Преследването е най-вълнуващата част за тях, тъй че те постоянно се нервират с хората, които им демонстрират някои явни признаци на флирт.

Рак

Личността на Рака харесва обичайна романтика и затова не залага всичко, когато става въпрос за флирт. Те избират да усетят човек, преди да смъкват бариерите си. Ракът е деликатен и задава въпроси. Тези хора постоянно желаят да основат прочувствена връзка, преди да отприщят своята буйна страна. Те се пробват да вникнат с изключително внимание и интерес във всяка ваша дума, като това е техният метод да ви покажат, че се вълнуват в компанията ви.

Лъв

Вероятно към този момент сте се досетили, само че флиртуващият жанр на Лъвът е мощен и харизматичен. Представителите на тази зодия ще обсипят другия човек с похвали и ще се опитат да го впечатлят с чара си. Ако обаче усещат, че не получават нищо в подмяна, те могат да изгубят интерес и рядко да се оттеглен.

Дева

Девата играе чакащата игра. В началото тези хора може да наподобяват леко срамежливи и мистериозни, само че това е, единствено тъй като не желаят да скапват нещата, преди да са почнали. Те не просто не флиртуват с никого, защото имат високи стандарти, а по този начин отделят време опознаят по-добре индивида насреща и да изберат верния метод за деяние по отношение на това.

Везни

Като знак, добре осведомен с ръководството на хората, Везните се оправят добре, когато става въпрос за флирт. Те са доста деликатни да не подведат някого и по тази причина в никакъв случай няма да издават смесени сигнали. Те са грациозни и директни, когато приказват, и даже ще създадат първата крачка към някого, който намират за изключително прелъстителен.

Скорпион

Скорпионът обича горещия флирт. Всеки, който има най-малко един собствен прочут или родственик от тази зодия, ще знае, че Скорпионите са майстори на това. Съблазняването е изкуство за тях и те мъчно могат да стоят безучастни, когато харесват някого. Когато този зодиакален знак е в въодушевление за флирт, сигурно ще го почувствате във въздуха.

Стрелец

За Стрелеца флиртът е просто занимателно и нехайно занятие. С живот, цялостен с разнообразни прекарвания, той обича да споделя смешни и даже неуместни истории, с цел да отвори диалога. Като една от най-забавните зодии, и тази сигурно ще накара хората да се ухилен и да се смеят, което е прави борбата им на половина извоювана.

Козирог

Козирозите демонстрират какъв брой са умни, даже и в любовните си връзки. Тези хора подхождат към флирта по доста неналожителен и пряк метод, защото това е една от минимум повърхностните зодии. Козирогът няма да флиртува, в случай че има единствено физическо привличане, защото интелектуалната страна на хората го интересува доста повече. Той не са от вида хора, които пробват някакви клиширани изречения или реплики, а ще употребява езика на тялото си, с цел да покаже интереса си.

Водолей

Водолеят е приключен и ловък флиртаджия. Има нещо в личността му, което му разрешава да го прави, без да поставя никакви старания. Като извънредно образован зодиакален знак с неповторими черти, хората са привлечени от неговата загадъчна аура и духовитост. Те ще пускат смешки всеки, само че ще го създадат единствено с някого, с който усещат, че споделят едни и същи идеали и полезности.

Риби

Рибите са загадъчни. Точно както в множеството обстановки, хората от този знак са деликатни и чувствени, когато се пробват да съблазнят някого. Те естествено основават мистериозна атмосфера, която хората намират за завладяваща. Като една от най-интуитивните и чувствителни зодии, те подготвят близките да усещат дълбока връзка с тях, макар че преди малко са се срещнали.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР