Улица Крайезерна“ до Безмитна зона. Снимка: Скрийншот от Google Streets

...
Улица Крайезерна“ до Безмитна зона. Снимка: Скрийншот от Google Streets
Коментари Харесай

Бетонни прегради вече спират тировете на мястото, където загинаха двама пешеходци в Бургас

Улица „ Крайезерна “ до Безмитна зона. Снимка: Скрийншот от „ Гугъл Streets View “

Бетонни защитни загради вид „ Ню Джърси “ са били построени на ул. „ Крайезерна “, където преди две седмици.

Това съобщи на брифинг комисар Марин Димитров от. Новите загради би трябвало да лимитират паркирането на тежкотоварни камиони и други моторни транспортни средства. През последните дни цялото трасе е било почистено, с цел да могат водачите да имат по-добра видимост и да се избегнат сходни нелепи произшествия отсега нататък. 

„ Има неща, които останах на назад във времето. Оказа се, че тези камиони не изчакват и не са били паркирани там, с цел да влязат в базата на Безмитна зона. Много постоянно те употребяват мястото за паркиране, с цел да могат на по-късен стадий да отидат на Пристанище Бургас. Те нямат нищо общо с базата. Собствениците от Безмитната зона са предупреждавали неведнъж тези, които са паркирали там. Обособен е буферен паркинг, доста преди тази база, където се дава опция на водачи да паркират и да изчакат, до момента в който пристигна време да влязат на пристанището “. 

Марин Димитров добави, че самите притежатели са сложили на място знак, който демонстрира, че паркирането е неразрешено . На този стадий не е ясно дали водачите на тежкотоварните коли ще бъдат поведени под правосъдна отговорност. По думите на комисар Димитров това може да се реши от прокуратурата и съда , които да преценяват кой доколко е съдействал до съдбовния пътен случай. 

КАТ започва всеобщи инспекции за колани, детски седалки и потребление на телефон

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР