Улаус Яир Скаршем вкара в четвъртата минута на добавеното време

...
Улаус Яир Скаршем вкара в четвъртата минута на добавеното време
Коментари Харесай

ЦСКА-София обърна с 2:1 ЦСКА 1948 с гол в 94-ата минута

Улаус Яир Скаршем вкара в четвъртата минута на добавеното време и ЦСКА-София направи цялостен поврат за 2:1 над ЦСКА 1948. Двубоят беше от 24-ия кръг на елита. Така алените се изравниха на върха в класирането с Черно море и.

ЦСКА 1948 остава на шесто място с шест точки пасив от Локомотив Пловдив и Левски.

Първото чисто състояние бе за ЦСКА 1948. Домакините проведоха офанзива по дясното крило и Бирсент Карагарен подаде към Радослав Кирилов, който стреля, само че Бусато избави. Малко по-късно и гостите стигнаха до чисто състояние. Станислав Шопов изведе Тобиас Хайнц зад тила на отбраната, само че Петър Маринов избави.

Третото състояние докара и до единствения гол през първото полувреме. Педриньо пое топката по лявото крило и центрира. Евгений Сердюк пък изпревари Християн Петров и вкара с глава за 1:0.

ЦСКА-София беше доста покрай равнене в самия завършек на полувремето. Амос Юга стреля, само че ударът му беше избит пред голлинията. В добавеното време ЦСКА 1948 остана с човек по-малко. Неделко Пишчевич извърши нарушаване против Марселино и беше изпъден от рефера Иво Андреев.

ЦСКА-София натисна при започване на второто полувреме и стигна до изравнителен гол в 66-ата минута. В основата му бяха. Джонатан Линдсет откри Данило Асприля и той вкара за 1:1. А в четвъртата минута на добавеното време Линдсет изведе друга резерват – Скаршем, и той се разписа за крайното 2:1.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР