Уланд остава без децата си за срок от една година

...
Уланд остава без децата си за срок от една година
Коментари Харесай

Драмата Е Неописуема. Цветелина Се Раздели С Мъжа Си Норвежец, Отнеха Й Децата! Снимки

Уланд остава без децата си за период от една година и без опцията да се вижда с тях. Но като майка, тя се пробва да ги зърне, та въпреки и за малко. " Застанах пред учебното заведение на щерка ми, седях в колата, желаех да я видя. Някой от учителите забелязал, че съм там и пристигна полиция. Дойдоха две полицейски коли и се получи доста неуместно. Исках да я видя по какъв начин наподобява, усмихва ли се добре ли е. Не ми дават никаква информация за нея от службата за протекция на детето. Аз съм загрижена по какъв начин се усещат децата. Андреас е при татко си в този момент, само че никой не ми дава информация по какъв начин е той ", споделя майката, написа Пик.

Попитахме с моята адвокатка по какъв начин са децата и те споделиха: " Те са добре ". Но се оказа, че информацията идва от бащата, а не, че обществените са видели персонално децата.

Според съда Цветелина като майка е съдействала за построяването на отрицателния облик на бащата. Съгласно психологическия разбор децата трябвало да се дадат на бащата, с цел да се предотврати настройването против него от страна на майката. Срещите с майката щели да слагат в риск децата и те щели да се вършат под контрол, когато майката получи опция да ги вижда. Социалните служби щели да реагират, в случай че майката въздейства негативно на децата.



Тези изказвания на психолога не са подплатени с обстоятелства, отсече майката. От 1 януари 2019 година тя ще може да се вижда с децата. Според юриста й явно те ненавиждат татко си, само че след работа на обществените с тях, момчето се е съгласило да отиде при него, само че не и момичето, което остава в приемно семейство.

Аз като че ли е трябвало, съгласно обществените служби, да взема децата, да ги сложа в колата като торба с картофи и да ги закарам при бащата. Но се колебая, че това е вярното, разяснява Уланд.

Но психолозите в действителност считат, че родителят е задължен да накара детето и да го стимулира, че би трябвало да направи нещо, което то не желае, разяснява юристът на Цветелина. На въпрос дали той счита, че майката е родител-отчуждител, той показва, че от материалите по делото излиза по този начин, само че не и от диалозите с дамата.

Канила съм бащата на вечери, напоследък той отхвърля всевъзможен контакт с мене, изяснява Цветелина. Психолозите и съдията са съсредоточени в мене и споделят, че той бил естествен татко, добавя тя.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР