Украйнката Мила Кузнецова е обявена за жената с най-големи естествени

...
Украйнката Мила Кузнецова е обявена за жената с най-големи естествени
Коментари Харесай

Огромни! Вижте жената с най-големите естествени „дини” в цял свят!

Украйнката Мила Кузнецова е оповестена за дамата с най-големи естествени гърди в целия свят, написа в. „ Телеграф ”.

31-годишната юристка, която е родом от Киев, може да се похвали с гръдна обиколка от цели 115 см. Всичко естествено и добре поставено, разясняват наблюдаващи.

За да се окичи с купата за максимален натурален бюст , надарената хубавица се е явил на кастинг. След като е била утвърдена, последвал е подробен медицински обзор, който да удостовери, че даденостите й са натурални. Намеса от страна на естетичната хирургия не била открита и по този начин украйнката сграбчила наградата.

От фотосите, които добиха известност в последните дни, се вижда, че Мила е в действителност талантлива. Дори в сантиметри гърдите й да не звучат кой знае какво, когато човек я огледа, стартира да се чуди по какъв начин е допустимо изобщо да живее обикновено с толкоз огромен бюст.

Но младата жена освен че съумява, само че осъществя себе си освен посредством физическите си дадености.

В момента Мила работи като юрист. Амбициите й за израстване в кариерата са още по-големи.

Дали точно поради професионалните си мераци, или поради срам, само че на този стадий хубавицата не смее да се снима гола. Тя постоянно театралничи по банси или нищожно долни дрехи, само че да смъкна и последните си облекла и задръжки, не посмява.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР