Украйна ще защитава източния си фронт от по-висока позиция в

...
Украйна ще защитава източния си фронт от по-висока позиция в
Коментари Харесай

Украйна се готви за кървава отбрана на Лисичанск

Украйна ще пази източния си фронт от по-висока позиция в град Лисичанск, откакто се отдръпна от прилежащия град Северодонецк, а Киев ще се опита да стабилизира обстановката, съобщи в събота пред " Ройтерс " началникът на украинската военна разследваща работа Кирил Буданов.

Русия попълня силите си с резервисти в границите на загадка готовност и е безсмислено да се надяваме, че Москва просто ще изчерпи войските си в тази война, показва Буданов.
Русия употребява тактиката, " която употребява в Мариупол: заличаване на града от лицето на земята. Предвид изискванията, удържането на защитата в руините и откритите полета към този момент не е допустимо. Затова украинските сили напущат, с цел да продължат отбранителните интервенции ", споделя още той.

Според Буданов единственият път към успеха за Украйна е посредством чиста военна мощ, с цел да си върне цялата територия.

Стратегията е доста елементарна. Стабилизиране на обстановката. Получаване на нужното количество съоръжение и подготовка на нужното количество сили и средства за започване на контранастъпление за връщане на цялата ни територия, разяснява началникът на УВР.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР