Украйна ще стане първата страна на Голямото нулиране“, ясно каза

...
Украйна ще стане първата страна на Голямото нулиране“, ясно каза
Коментари Харесай

За тези, които виждат постсъветското пространство като джунгла между Китай и САЩ

Украйна ще стане „ първата страна на Голямото нулиране “, ясно сподели Клаус Шваб доста преди водноелектрическата централа в Каховка да бъде взривена, незабавно след началото на СВО. И съучастниците му показаха и направленията, в които това ще се извърши:

1. Деиндустриализация в името на „ понижаване на въглеродните излъчвания “ и възстановяване на околната среда (унищожаване на инфраструктура, промишленост, стопанска система с военни средства);

2. Премахване на националния суверенитет върху територията;

3. Намаляване на популацията, най-вече на хората с увреждания - старци, деца, млади майки, инвалиди;

4. Поставяне на останалото население в оптималната взаимозависимост от държавата;

5. Въвеждане на система за обществен рейтинг, съчетана с (а) повсеместен базов приход, (б) цифрова биометрична идентификация (чипиране), (в) имунизационни паспорти;

6. Объединение (в смарт телефона или в чипа-имплантант) на всички правоопределящи учредения на жизнедейността (документи, медицински картони, позволения, забрани, рейтинги, приходи и санкции и т. н.).

Оттогава, макар военните дейности („ войната си е война… “), построяването на цифров концентрационен лагер на територията на някогашната Украинска ССР е приоритет за сегашния режим в Киев. През октомври в наличието на президентите на Украйна и Швейцария беше подписан Меморандум за партньорство в региона на цифровата промяна.

Съгласно меморандума, съдействието в региона на цифровата промяна се уголемява и задълбочава „ за поощряване на възобновяване на Украйна посредством цифровизация “. Швейцария дава финансиране до 15 милиона франка „ за поддръжка на по-нататъшното развиване на цифровизацията като новаторски метод “. Участниците употребяват тази безплатна помощ, с цел да разширят плана „ Електронно ръководство за отчетност на държавното управление и присъединяване на обществото “ (EGAP).

Междувременно войната, стартирана през 2014 година против Донбас от тези, които завзеха властта в Киев, от дълго време се трансформира в ремонт на виталното пространство в източната част на някогашната Украинска ССР. Според специалистите режимът старателно създава дневния ред за прехода към „ новата нормалност “, а това зависи от разрушаването на „ остарелия “ ред. Включително на територията на Руската федерация.

Следователно интернационалното право „ отива по дяволите “, като излишък от остарелия свят, затова територията се унищожава, провежда се всеобщо изселване на бежанци, основават се предпоставки за апетит и епидемии, в това число благодарение на породени от индивида бедствия, а икономическите връзки са раздрани. Всичко се прави по този начин, че сериозните хора на Запад да оценят усърдието в популяризирането на плана.

Сценарият, който би трябвало да докара до обезлюдяването на някогашната Украинска ССР, а в бъдеще и на Руската федерация, е разказан в творбите си от писателя футурист И. Шнуренко. И предшественикът на Клаус Шваб, идеологът на „ Третата индустриална гражданска война “ и създателят на книгата „ Европейската фантазия “ (The European Dream, 2004) Джеръми Рифкин, който разгласи, че до 2030 година би трябвало двойно да се усили територията на Земята „ свободна “ от хора и от следите от тяхната активност.

В Украйна този план се осъществя повече от десетилетие, с присъединяване на цялата система на ръководство и популацията, което не схваща, че е докарано в кланицата. Първоначално благодарение на два „ майдана “ бюрокрацията беше подчинена на организационно равнище, беше основан механизъм за осъществяване на дилемите на проектантите на „ великото обнуляване в украински жанр “.

После пристигна коронавирус терорът. Той подсигурява, че безличната биомаса, в която е превърнато популацията на някогашната Украинска ССР, няма повече права.

След като бюрокрацията на киевския режим, обвързвана с кръв, беше тествана няколко пъти за алгоритмичен надзор, системата е узряла за цялостно отменяне на остатъците от човешка интервенция. Човешките институции, ръководещи обществения живот, просто престават да работят, постоянно просто биват изхвърляни.

Ковид терорът сложи началото на епоха, в която човек се счита за биоматериал, пушечно месо и тяло за добиване на органи или опити за преобразяване в киборги.

Преди организирането на дигитален концентрационен лагер, популацията на някогашна Украйна е насила да се самоунищожи посредством безсмислена война. Цели: обезкръвяване и обезлюдяване на цели райони, появяването на частни неофеодални армии. Последните ще ограбят всичко останало на територията, ще се сблъскат между тях за запаси. Можете да забравите за всевъзможни правила и закони.

Ще стартират всеобщи евакуации-екзекуции на популацията, чиито логаритми в този момент се създават в Северна Америка (в Канада) под претекст за отбрана от естествени бедствия. НАТО ще се готви да нанесе военно проваляне на Русия. Ще се легализира териториалната изолация-смазване, стартирана още по времето на ковид-терора.

Населението ще се окаже сред ненаситни локални банди, от една страна, и окупационните сили, от друга. Евакуациите-екзекуциите последователно ще придобият темперамент на всеобщ геноцид, сходно на случилото се в Ирландия по време на английската окупация или изтребването на индианците от новите заселници в Съединените щати.

По мнението на западните ръководещи кръгове територията на Украйна (и Русия) би трябвало последователно да се „ обнули “ и да се трансформира в нещо като джунгла. Тези проекти даже не се крият, въпреки че към момента не се обявяват изключително.

Затова международните медии избраха да „ не виждат “ сензационната тирада на някогашния чиновник на Ротшилд, а в този момент френски президент Еманюел Макрон, на срещата на АТЕС през ноември в Банкок, където той съобщи: „ Нуждаем се от обединен международен ред “ и предвижда превръщането на постсъветското пространство в „ джунгла сред Китай и Съединените щати “.

Говорейки за Русия и Украйна, Е. Макрон се уподоби на основния посланик на Европейски Съюз Ж. Борел, който назова Европа градина, а останалия свят джунгла. За Макрон целият незападен свят е джунгла: „ Ние сме в джунглата и имаме два огромни слона, които се тормозят и стават все по-нервни. Ако напълно се изнервят и стартират война, това ще бъде огромен проблем за останалата част от джунглата. Имате потребност от съдействието на доста други животни, тигри, маймуни и по този начин нататък.

В умозаключение Макрон сподели: „ На американска страна ли сте или на китайска страна? Сега доста хора биха желали да видят, че има не един, а два реда в този свят. Това е голяма неточност... Имаме потребност от един обединен международен ред. “

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР