Украйна ще нанася удари по позициите на руските нашественици на

...
Украйна ще нанася удари по позициите на руските нашественици на
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: Украйна ще атакува руските позиции на цялата окупирана територия

Украйна ще нанася удари по позициите на съветските нашественици на цялата окупирана територия, съобщи пред организация Укринформ представителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Андрий Черняк.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8767
Той добави, че сега руснаците поставят всички старания, с цел да запазят сухопътния кулоар към Крим.

" Това беше тяхната концепция - да завземат Донецка област, крайбрежието на Азовско море, а също по този начин проектът им беше да откъснат Украйна от Черно море. Страната окупатор обаче не съумя да реализира никой от проектите си в Украйна. Като се има поради, че нашите задгранични сътрудници ни доставят с нови оръжия, по този начин нареченият сухопътен кулоар към Крим сигурно не е безвреден. Украйна ще нападна съветските позиции на цялата окупирана територия ", сподели Черняк.

Той добави, че Русия струпва нови военни елементи в северната част на Крим. Според него тя също по този начин продължава да построяват отбранителни структури както в северната част на полуострова, по този начин и в окупираната Херсонска област, отбелязва Българска телеграфна агенция.

" Те ще изгубят, по тази причина основават отбранителни уреди, където могат, като схващат, че ще би трябвало да се бият на тези граници ", добави Черняк.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР