Украйна ще изчерпи артилерийските снаряди и прехващачите на противовъздушната отбрана

...
Украйна ще изчерпи артилерийските снаряди и прехващачите на противовъздушната отбрана
Коментари Харесай

Топ американски генерал: Времето на Украйна без помощ от САЩ изтича

Украйна ще изчерпи артилерийските снаряди и прехващачите на противовъздушната защита " относително скоро " без , което ще я направи уязвима на отчасти или цялостно проваляне. За това предизвести командващият силите на НАТО в Европа военачалник Кристофър Каволи, представен от " Ройтерс ".

Като образец за това какъв брой нищожни са някои оръжия, той съобщи на Комитета по въоръжените сили на Камарата на представителите на Съединени американски щати, че сега Русия изстрелва пет за всеки изстрелян от украинските сили и през идващите седмици това противоречие може да нарасне до 10 снаряда против един.

" Ако едната страна може да стреля, а другата не може да отвърне, то страната, която не може да отвърне, губи . Така че залозите са доста високи ", безапелационен бе Каволи.
 Съединени американски щати продават на Украйна модернизирна версия на Противовъздушна отбрана HAWK за 138 млн. $
Съединени американски щати продават на Украйна модернизирна версия на Противовъздушна отбрана HAWK за 138 млн. $

Парите са част от законопроекта на Съединени американски щати за годишните разноски за защитата, който неотдавна беше подписан

" Тази година те в действителност зависят от нас. И без нашата поддръжка няма да могат да надделеят " , обърна се той към ръководителя на Камарата на представителите на републиканците Майк Джонсън.

Джонсън отхвърля да свика гласоподаване на законопроект, който би дал още 60 милиарда $ за Украйна. Белият дом се пробва да откри който се бори с съветските сили повече от две години.

Администрацията на президента Джо Байдън изрази угриженост по отношение на неналичието на финансиране за Украйна. Миналия месец министърът на защитата Лойд Остин предизвести, че оцеляването на Украйна е в заплаха и се опита да убеди съдружниците, че Съединени американски щати имат ангажимент към Киев.

Длъжностни лица означават, че неналичието на налично финансиране към този момент оказва въздействие на фронта в Украйна , където съветските войски настъпват, а украинските сили би трябвало да ръководят лимитирани запаси.

Европейската поддръжка стана по-важна с това, че Байдън се бори да получи огромен пакет от помощ за Украйна през Конгреса, като в същото време отделя повече външнополитическа сила за. И въпреки всичко американски чиновници показват, че европейската поддръжка за Украйна няма да бъде задоволителна.
 ISW: Украйна компенсира дребното снаряди с дронове, само че и те не стигат
ISW: Украйна компенсира дребното снаряди с дронове, само че и те не стигат

Русия заплашва и Армения за близостта й със западни страни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР