Лекар се самоуби с помощта на отрова, която беше прихваната

...
Лекар се самоуби с помощта на отрова, която беше прихваната
Коментари Харесай

Доктор отне живота си с отрова, прихваната от граничните сили - но те нямаха власт да я запазят

Лекар се самоуби благодарение на отрова, която беше прихваната от граничните сили, откакто тя дойде от Малайзия, само че те твърдяха да е безпомощен да му попречи да го получи, разбра следствието.

Пакетът, съдържащ отровата, беше освободен и в последна сметка доставен на лекар Джонатан Шоу, който го беше поръчал онлайн. Разследване в Манчестър откри, че колетът, съдържащ отрова, която не е противозаконна, е бил маркиран и конфискуван от чиновници, когато е дошъл в Обединеното кралство. Но настоящето законодателство значи, че граничните сили могат да държат сходни предмети единствено за 30 дни. След това организацията освободи колета, без да ревизира наличието му, съгласно правосъдния доктор, и той беше доставен на Шоу девет дни по-късно.

Нямаше доказателства, че чиновниците на Голям Манчестър са били предизвестени от сътрудници на граничните сили, само че те се свързаха с Шоу и го осведоми, че пакетът е спрян на границата. Докато Шоу сподели на фамилията си, че ще бъде изхвърлен, Шоу го скри и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР