Украйна потърси натоварен с боеприпаси руски кораб и пет изтребителя

...
Украйна потърси натоварен с боеприпаси руски кораб и пет изтребителя
Коментари Харесай

Украйна отблъсква Русия по море и във въздуха, но отстъпва земя

Украйна потърси претрупан с муниции съветски транспортен съд и пет изтребителя и бомбардировача Сухой тази седмица, само че направи тактическо оттегляне на изток, с цел да резервира бойните си сили.

Украински изтребители изстреляха крилати ракети против Новочеркаск, десантен транспортен съд от клас Ropucha в пристанище във Феодосия, на източната страна на Кримския полуостров, в нощта на 25 против 26 декември.

Началникът на украинските военновъздушни сили Микола Олешчук разгласява видео на солидна детонация, пристигнала откакто първичният удар на ракетите е запалил кораба, което допуска, че Новочеркаск е бил претрупан с оръжия или муниции, които са детонирали.

Руското министерство на защитата призна единствено, че корабът е бил развален, само че дневни сателитни фотоси демонстрираха изгорелия транспортен съд на половина потънал на кея си на 27 декември.

„ Можем да забележим какъв брой мощна е била детонацията, каква е била детонацията. След това е доста мъчно за един транспортен съд да оцелее, тъй като това не беше ракета, тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР