Украйна може да започне преговори за мир едва когато нейните

...
Украйна може да започне преговори за мир едва когато нейните
Коментари Харесай

Путин: Украйна може да започне преговори за мир едва когато ресурсите ѝ свършат

Украйна може да стартира договаряния за мир едвам когато нейните запаси свършат, съобщи съветският президент Владимир Путин. Севернокорейският водач Ким Чен-ун дойде в Русия по покана на Путин. 
Прочетете още
Украйна може да употребява възможни бъдещи договаряния, с цел да си обезпечи още оръжия, посочи съветският президент на срещата на Източния стопански конгрес във Владивосток:

" Създава се усещане, че те желаят, под натиска на западните им ментори, оптимално да оглозгат, извинете за израза, каквото съумеят, а по-късно, когато всички запаси бъдат редуциран до нулата, да се опитат да спрат бойните дейности. Тогава ще стартират договаряния, с цел да могат да възстановят ресурсите си. "  

Посещението на севернокорейския водач Ким Чен-ун в Русия провокира угриженост във Вашингтон, че Пхенян може да способства за попълване на арсенала на Москва за войната в Украйна, както и предизвестие за нови наказания. 

Руската държавна телевизия излъчи фрагменти от посрещането на Ким с съветски публични лица. Мястото на срещата му с президента Путин не е оповестено и провокира разнообразни догатки. 

Украинският президент Володимир Зеленски разгласи увеличение на военната помощ за Киев от Германия и спря Закона за имуществените електронни заявления:

" Наложих несъгласие на признатия от Върховната Рада закон, който резервира рестриктивните мерки при електронните имуществени заявления. Тези ограничавания са неприемливи. Декларациите би трябвало да бъдат открити за всички. "

Правителството на Швеция ще изиска от въоръжените сили оценка за опциите за изпращане на изтребители " Грипен " на Украйна, която включва периоди за доставка на нови изтребители за шведската войска.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР