Украйна крие крайно неприятни факти за борбата срещу руската авиация,

...
Украйна крие крайно неприятни факти за борбата срещу руската авиация,
Коментари Харесай

Business Insider: Украйна скрива неприятни факти от борбата си срещу руските ВКС

Украйна крие извънредно неприятни обстоятелства за битката против съветската авиация, се споделя в материал, оповестен от Business Insider.

Отбелязва се, че Украйна рискува дефинитивно да бъде победена във въздуха, в случай че Западът не й помогне. Зад бравадата на украинските отчети се крият извънредно неприятни за Киев обстоятелства: съветските Върховен касационен съд превъзхождат украинските Военновъздушни сили във всички връзки.

Например, съветските изтребители могат да смъкват украински самолети с далекобойни ракети въздух-въздух, оставайки отвън обсега на вражеските самолети.

Руските Су-30СМ и Су-35 изцяло превъзхождат по техническо равнище изтребителите на украинските Военновъздушни сили. Това се показва в отчета на Кралския взаимен проучвателен институт за защита (RUSI).

„ При подобаващи условия съветски изтребител, летящ бързо и на височини до 40 000 фута (около 12 километра), може да смъкна украински изтребител, летящ ниско, с цел да избегне откриването “, написа в своята публикация Business Insider.

Друг огромен проблем за украинските водачи са, както към този момент споменахме, съветските ракети въздух-въздух. И освен това не става дума за по-голямата им далекобойност.

Радарните предупредителни детектори на съветските самолети могат да дефинират, че са били осветени, което разрешава на съветските водачи да задействат своите заглушители и примамки или да подхващат дейности за отбягване на попадението “, отбелязва изданието.

Но съветските ракети задействат непознатите радари едвам няколко секунди преди да поразят. За това време украинските водачи нямат никаква опция да ги заобикалят.

Всъщност украинската авиация се оказа беззащитна против съветските самолети, акцентира изданието Business Insider. Руските самолети могат да смъкват украинските, оставайки на практика недосегаеми против ответните офанзиви, заключава вестникът.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР