Украйна има най-голяма нужда от средства за противовъздушна отбрана. В

...
Украйна има най-голяма нужда от средства за противовъздушна отбрана. В
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 05.11.2022 г.


Украйна има най-голяма потребност от средства за противовъздушна защита. В страната тече една доста яростна битка за завоюване на въздушно предимство. Неслучайни са масираните ракетни и дронни удари. Това разяснява в „ Офанзива ” по Нова Нюз първият боен представител на България в НАТО ген. Съби Събев.

”Политиците в Скопие ни върнаха не 20 години, а повече години обратно в двустранните връзки. Наблюдаваме циклична повторяемост в отношението към България през другите стадии на към момента късия живот като самостоятелна страна на днешната Република Северна Македония ”.

След три години в България може да няма мляко. Прогнозата в „ Офанзива ” по NOVA NEWS направи ръководителят на Асоциацията на млекопреработвателите Димитър Зоров. Той цитира статистика, съгласно която за пет месеца българското произвеждане е намаляло с над 16%.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова заяви във Facebook профила си, че срещата с представители на „ Продължаваме Промяната “ (ПП) ще е във вторник – 8 ноември, от 10:00 часа.

По случая " Семерджиев ", поради който шефовете на съвсем всички районни ръководства в София бяха уволнени, тече следствие и против пътни служители на реда от София. През юли Георги Семерджиев провокира тежката злополука на бул. " Черни връх ", при която починаха две млади девойки.

По информация на bTV става дума за 30 пътни служители на реда от София. Това са 19 младши автоконтрольори, двама полицейски инспектори, седем старши инспектори и двама началници на браншове. Всички те са спирали на пътя Семерджиев за инспекция преди да стане нещастието.

Във всяко едно от равнищата на настилката на Автомагистрала “Тракия ” има вложени некачествени материали. Има доста неща, които не би трябвало да се намират там. Това сподели вътрешният министър Иван Демерджиев от Благоевград. В идващите дни ще бъдат предоставени окончателните резултати от инспекциите, добави пред " Нова телевизия " той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР