Украйна е обхваната от фашистка зараза, която наподобява тумор. Русия

...
Украйна е обхваната от фашистка зараза, която наподобява тумор. Русия
Коментари Харесай

Руски военен експерт: Украйна е обхваната от фашистки тумор. Трябва да го отрежем и прочистим

Украйна е обхваната от фашистка болест, която прилича израстък. Русия би трябвало да го отреже и прочисти.

Това разгласи по време на посещение в пропагандно предаване по " Първи канал " съветският боен специалист Василий Фатигаров.

" Трябва да проведем огромна, методически издържана и деликатна работа по денацификация на Украйна. Защо Владимир Владимирович не се обвързва с съответни територии и периоди? Защото към момента не може да се разбере какви ще бъдат те ".

Meanwhile on Russian state TV, military " expert " Vasily Fatigarov is comparing Ukraine to a cancerous tumour that Russia needs to surgically remove
— Francis Scarr (@francis_scarr)

Непосредствено по-късно Фатигаров съпостави " фашизацията на Украйна " с " израстък ".

" В момента действаме като хирурзи. Когато хирург изрязва израстък, до момента в който го реже, той се разраства. И когато го прочиства, би трябвало да прочисти и известно количество здрава тъкан, с цел да не се запази нещо и да стартира пораства още веднъж, да не дава Господ. Фашистката болест е същата. Ако остане нещо от нея, ще стартира още веднъж да се разраства. Затова би трябвало да прочистим тази територия доста тъкмо и съществено, с цел да се подсигурим, че фашистката болест повече няма да пораства ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР