Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Кремъл: Украинския президент не подаде сигнал

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога не е подал сигнал, че желае да участва на Парада на успеха в Москва, плануван за 24 юни, това е споделил представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи ТАСС.

От администрацията на президента на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През са обяснили за какво не са изпратили публична покана до водача на източноевропейската страна.

"Доколкото знам, към този миг господин Зеленски не е поканен. Причината за това е, че той не е подал сигнал, че има предпочитание да показа насладата от 75-ата годишнина от успеха на Съветския съюз над Нацистка Германия ", е споделил прессекретарят на Путин.



Володимир Зеленски

По думите на Песков държавници от други някогашни руски републики са изразили предпочитание да дойдат в Москва и да участват на събитието. "За страдание, ние не видяхме сходни дейности от страна на ръководещите в Киев ", е допълнил представителят на Кремъл.

По-рано арменският министър председател Никол Пашинян е оповестил, че най-вероятно ще съставлява страната си по време на Парада в съветската столица. Той заяви новината малко откакто е декларирал, че е преборил коронавирусната зараза.

През последно време Парадът, отдаден на успеха на Съюз на съветските социалистически републики над Третия райх, се е провеждал на 9 май. Тази година събитието е било планувано за 24 юни (датата на парада, състоял се на Червения площад в Москва през 1945 г.). Причината за смяната на датите е било разпространяването на болестта в най-голямата по територия страна в света.

Владимир Путин насрочи Парада на победата
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР