Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски отказа да приеме оставката на премиера Хончарук

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога отхвърли да одобри оставката на премиера Олексий Хончарук и сподели, че желае да му даде втори късмет на този пост, предадоха международните организации.

"Реших да дам късмет на Вас и на Вашето държавно управление ", сподели Зеленски по време на среща с Хончарук. Кадри от срещата бяха качени в уеб страницата на украинското президентство. Зеленски сподели, че в този момент не е време за земетресения в политическата и икономическата обстановка в страната. Президентът обаче не изключи кадрови промени в държавното управление.

Украинският министър председател хвърли оставка

По-рано през днешния ден Хончарук разгласи, че подава оставка, откакто медии разпространиха приписвани на министър-председателя изказвания с рецензии против президента Зеленски, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес. "За да разсея всевъзможни подозрения за нашето почитание и доверие към президента, написах молба за оставка и я предадох " на Зеленски, написа Хончарук във Facebook. Според Хончарук "събитията се разпростират към качени в мрежата файлове, инсталирани от фрагменти на записи от заседания в държавното управление ", чието наличие изкуствено основава визията, че министър председателят и неговият екип не почитат президента, прецизира ТАСС.

Киев търси непознат министър председател по телефона

На 15 и 16 януари в ЮТюб бяха качени аудиозаписи, за които се твърди, че са направени на заседания на Хончарук с финансовия министър на Украйна, шефа на националната банка и други висши чиновници. На записите се чува глас, за който се твърди, че е на премиера, да споделя, че Зеленски има примитивни показа за стопанската система. Хончарук съобщи, че става дума за огромни офанзиви в медиите против него персонално и против кабинета му. Депутати от партията на Зеленски "Слуга на народа " сезираха Службата за сигурност на Украйна с молба да проверява възможното подслушване на премиера, прибавя съветското издание "Лента ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР