Украинският президент Володимир Зеленски също е на мнение, че не

...
Украинският президент Володимир Зеленски също е на мнение, че не
Коментари Харесай

И Володимир Зеленски не изключи, че ракета може да е свалила самолета в Иран

Украинският президент Володимир Зеленски също е на мнение, че не е изключено ракета да е свалила самолета в Иран, само че акцентира, че към момента няма удостоверение за това. По-късно през днешния ден той ще беседва с държавния секретар на Съединените щати Майк Помпео по отношение на следствието на злополуката.

Паралелно с следствието на аргументите на самолетната злополука в Иран, тече развой на идентификация на жертвите. Един от починалите е Ихор Матков - стюард, който бил предстоящ от фамилията си през съдбовния ден.
Валери Матков, татко на стюарда: Същата заран щерка ми се обади в 6:15 часа и сподели, че в Съединените щати оповестяват за самолетна злополука на Украинските интернационалните авиолинии. Попита ме къде лети Ихор, а ние отговорихме - Техеран, би трябвало да се върне със утринния полет. После видяхме фрагментите с злополуката.
Непосредствено след злополуката като допустима причина за нея беше посочена пилотска неточност. Украинските интернационалните авиолинии обаче изключват тази догадка и акцентират, че деветимата членове на екипажа са били едни от най-опитните.
Игор Сосновски, вицепрезидент на операторите на полети, Украински интернационалните авиолинии: Откакто знаем, че Техеран не е нормално летище, подготовката на екипажите на Боинг 737 ще се прави главно на летището в иранската столица. Пилотите са обучавани да работят при изключителна обстановка. Нашата информация е, че самолетът е достигнал височина от 2 400 метра. Мога да уверя, че вероятността за пилотска неточност е минимална. Дори не преглеждаме тази опция.
Междувременно полетите до Иран и Ирак бяха спрени за неустановен интервал от време от редица самолетни компании, в това число от Украйна, Германия и Франция.
 Свален ли е украинският аероплан от ракета в Иран? Свален ли е украинският аероплан от ракета в Иран?
Има доказателства, че евентуално по неточност иранска ракета е свалила украинския пътнически аероплан, който се разруши край Техеран. Това оповестиха последовате...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР