Украинският президент Володимир Зеленски приветства в неделя одобрението на помощ

...
Украинският президент Володимир Зеленски приветства в неделя одобрението на помощ
Коментари Харесай

Зеленски приветства одобрението на Камарата на представителите на САЩ за помощта за Украйна, настоява за приемане на закон

Украинският президент Володимир Зеленски приветства в неделя утвърждението на помощ от 61 милиарда $ за Украйна от Камарата на представителите на Съединени американски щати, само че прикани Вашингтон бързо да трансформира законопроекта в закон и да продължи с действителния трансфер на оръжия, като сподели, че оръжия с огромен обхват и системи за противовъздушна защита бяха съществени цели.

В изявление за „ Meet the Press “ на NBC Зеленски сподели, че приемането на законопроекта ще изпрати мощно обръщение на Русия, че Вашингтон стои зад Киев и че това няма да бъде „ втори Афганистан “.

„ Аз мисля, че тази поддръжка в действителност ще укрепи въоръжените сили на Украйна и ще имаме късмет за победа “, сподели Зеленски посредством преводач. Но той неведнъж прикани законодателите на Съединени американски щати да подхващат бързи дейности за приемане на законопроекта в Сената.

„ Наистина би трябвало да стигнем до крайната точка. Трябва да го одобрим от Сената... с цел да получим малко осезаема помощ за бойците на фронтовата линия допустимо най-скоро,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР