Украинският президент Володимир Зеленски обяви, че войските на Киев са

...
Украинският президент Володимир Зеленски обяви, че войските на Киев са
Коментари Харесай

Зеленски: Отвоювахме няколко селища в района на Харков

Украинският президент Володимир Зеленски разгласи, че войските на Киев са отвоювали от съветските сили няколко селища в региона на Харков в североизточната част на страната. В постоянното си послание той заяви, че има положителни вести, само че добави, че в този момент не е подобаващият миг да се посочват обитаемоте места, където се е върнал украинският байрак.

През последните дни наблюдаващи оповестяват за пробив на украинските сили в региона на Харков, само че публично удостоверение до този миг не бе направено. Харковска област е отчасти окупирана от съветски войски от началото на войната. Градът, който е вторият по величина в Украйна, не е високомерен, само че постоянно е обект на съветски удари.

„ Тази седмица имаме положителни вести от региона на Харков. Вероятно всички към този момент сте чули известията за дейностите на украинските бранители и мисля, че всеки жител се гордее с нашите бойци. Това е справедливо и вярно възприятие. Още не е време обаче да се посочват съответни обитаеми места, в които се връща украинското знаме ”, сподели Зеленски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР