Украинският президент Володимир Зеленски обяви, че войските на Киев са

...
Украинският президент Володимир Зеленски обяви, че войските на Киев са
Коментари Харесай

Украйна си върнала няколко селища край Харков

Украинският президент Володимир Зеленски разгласи, че войските на Киев са отвоювали от съветските сили няколко селища в региона на Харков в североизточната част на страната. В постоянното си послание той заяви, че има положителни вести, само че добави, че в този момент не е подобаващият миг да се посочват обитаемоте места, където се е върнал украинският байрак.

През последните дни наблюдаващи оповестяват за пробив на украинските сили в региона на Харков, само че публично удостоверение до този миг не бе направено. Харковска област е отчасти окупирана от съветски войски от началото на войната. Градът, който е вторият по величина в Украйна, не е високомерен, само че постоянно е обект на съветски удари.

„ Тази седмица имаме положителни вести от региона на Харков. Вероятно всички към този момент сте чули известията за дейностите на украинските бранители и мисля, че всеки жител се гордее с нашите бойци. Това е справедливо и вярно възприятие. Още не е време обаче да се посочват съответни обитаеми места, в които се връща украинското знаме ”, сподели Зеленски.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР