Украинският президент Володимир Зеленски е на мнение, че войната с

...
Украинският президент Володимир Зеленски е на мнение, че войната с
Коментари Харесай

Зеленски: Решителни действия на САЩ може да ускорят края на войната

Украинският президент Володимир Зеленски е на мнение, че войната с Русия е по-близо до привършване, в сравнение с мнозина считат. Това обаче е допустимо да се случи Украйна е в по-силната позиция, с цел да може да окаже напън върху Путин да приключи военните дейности.

В изявление за американската телевизия Ей Би Си той за следващ път прикани съдружниците на страната да поддържат украинската войска и уточни, че решителни дейности от страна на Съединени американски щати може да ускорят края на войната на Русия в Украйна следващата година.

По въпроса така наречен План за победа, който украинският президент към този момент разиска с представители на Конгреса и се чака да показа пред американския си сътрудник Джо Байдън, той акцентира, че в него не е включен въпросът за договаряния с Русия.

" В него не става дума за договаряния с Русия, не, той е мост към дипломатически метод, по който да спрем войната. Планът е за усилване на украинската войска и украинския народ. Само от позицията на мощния ние можем да окажем напън върху Путин да приключи военните дейности ".

Володимир Зеленски съобщи още, че съветският президент е изплашен от интервенцията на украинската войска в съветската Курска област, тъй като хората виждат, че той не може да отбрани цялата територия на страната си.

Кандидатът на Републиканската партия за президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп в това време съобщи, че Зеленски желае демократите да завоюват изборите, на които Тръмп ще се изправи против вицепрезидента от Камала Харис, съобщи Ройтерс.

На протест в Пенсилвания той съобщи, че " Зеленски е най-великият търговец в историята. Всеки път, когато идва в страната, си потегля с 60 милиарда $ ".

Вашингтон и неговите съдружници осигуриха помощ от милиарди долари на Украйна след началото на съветската инвазия през февруари 2022 година, като в същото време постановиха няколко пакета от наказания на Москва.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР